| someone00 a întrebat:

Va deranjez din nou. Am pus ieri cateva intrebari referitoare la o posibila sarcina. Repet detaliile. Sambata mi-a venit ciclul, duminica am facut sex neprotejat cu iubitul meu de 17 ani care a mai avut parte de sex. Partida s-a transformat in viol, iar el a ejaculat in mine. Desi mi s-a raspuns ca o sarcina nu este posibila, am vrut sa ma asigur asa ca am cumparat un test de sarcina. Culoarea celei de-a doua liniute reprezentate pe testul de sarcina era stearsa si nu sunt sigura ce inseamna asta. Inteleg ca doua liniute inseamna ca sunt insarcinata, dar daca una dintre ele este stearsa? Tin sa mentionez ca ciclul meu s-a oprit subit, observ doar niste pete maronii pe hartia igienica, dar pe absorbant nimic. Ce imi recomandati sa fac? Urgent.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai ia un test de sarcină. Probabil ăsta era defect.
Doamne, ce tâmpiți sunt unii.Cum să facă așa ceva? Și mai ales:de ce? Își dorește un copil la vârsta asta? Mă gândesc oare ce a fost în capul lui.
În mod normal nu poți să rămâi însărcinată în timpul menstruației,dar au existat cazuri, deci ca să fi sigură, mai bine mai ia un test de sarcină.
Apropo, este o fată pe YouTube care are un canal numit Sexul vs Barza în care postează chestii foarte interesante despre tot ce înseamnă sex și avea un video despre teste de sarcină, ai putea să te uiți poate ți-ar fi de ajutor.

| someone00 explică (pentru anonim_4396):

Mai achizitionez unul maine. Mersi!

| maximoionut a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna, pai de ce ar fi numai el cel neglijent, iresponsabil, tampit asa cum spui tu, de ce fata ia permis sa introduca penisul in vagin, cumva oare nu tine si de neglijenta ei?
Sunt partial de acord cu tine, adica ce rost mai are sa introduci penisul in vagin dupa terminarea actulul sexual, mi se pare ceva absurd, nu vad rostul, oricum din ce afirma fata are sanse de cel putin 60-70% sa fie vorba de o sarcina asta in conditiile in care ea se afla la menstruatie si el nu s-a sters atunci cand a introdus penisul, in mod clar au ramas spermatozoizi pe gladul penisulul

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Rezultatul oricarui test de sarcina efectuat in acest moment este si va fi intotdeauna ERONAT/GRESIT deci nu poate fi luat in considerare. Testul de sarcina al carui rezultat sa fie CORECT/VALABIL se poate efectua NUMAI daca au trecut minim 21 de zile de la sexul in urma caruia a ajuns sperma in vagin. In primele 2-3-4 zile ale oricarui ciclu menstrual posibilitatea de a se naste/forma o sarcina atat teoretic cat si practic se poate considera ca fiind aproape 100% IMPOSIBILA. Momentan nu poti face absolut nimic altceva decat sa te linistesti si sa astepti sa ti se porneasca menstruatia la momentul la care se va termina actualul ciclu menstrual. Multa sanatate!

| someone00 explică (pentru corbulalbrosu):

Au trecut aproape 21 de zile, am reefectuat testul si a iesit, si de data aceasta pozitiv. Cum pot intrerupe aceasta posibila sarcina?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru someone00):

Pentru a fi absolut sigura ca esti insarcinata in nod obligatoriu se face testul beta-hCG printr-o analiza de sange efectuata intr-un laborator de analize medicale. Doar printr-o astfel de analiza se confirma in mod absolut sigur atat existenta dar mai ales varsta sarcinii si in functie de varsta rezultata se poate face o intrerupere de sarcina. In primele 5-8 saptamani se poate recurge la metoda unui avort medicamentos, sau prin avort clasic chirurgical prin chiuretare sau aspirare daca sarcina are varsta mai mare de 7-8 saptamani.

| someone00 explică (pentru corbulalbrosu):

Mersi frumos! Am sa ma programez saptamana viitoare la un astfel de test.

| LuciferAngelus a răspuns:

Tinand cont ca ti s-a oprit ciclu e posibil sa ai o sarcina toxica.
Mai cumpara 1 test si vezi rezultatul.
Dar cel mai bine iti recomand un control ginecologic.