| BuradaCosmin a întrebat:

Salut vreau sa-mi fac o prietena si am observat o fata frumoasa am reusit sa ma imprietenesc cu ea adica imi permit sa glumesc de o relatie intre noi si pare ca ea nu ar parea dezinteresata car cand incerc sa devin serios cu ea ma blochez.Am o presimtire ca si ei i ar place de mine dupa felul cum se comporta cu mine ce credeti ca ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| Anakatsu a răspuns:

Mai pune odata intrebarea asta cand treci in clasa a-4a

| anonymus63 a răspuns:

In primul rand sa fi sincer cu ea si sa ii spui ce simti pentru ea. In al doilea rand sa vezi ce simnte ea pentru tine.Si in al treilea rand sa vezi daca e pregatit pentru o releatie. Sunt fete care plac baietii dar poate nu vor o relati ci doar sa se distreze, cu mai multi. Ideea e ca daca ea nu vrea o relatie ci doar sa vorbeasca cu tine si eventual putin mai mult, tu nu trebuie sa iti impici foarte mult sentimentele ca poti fi ranit, Bafta.

| HelpMePlease343 a răspuns:

Salut ar trebui sa stai pe langa ea sa o iei in brate si din asta si cand crezi ca e momentul potrivi o intrebi "vrei sa fii cu mine?". daca raspunde "da" bravo tie daca raspunde "nu" nu-i nimic continui

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Spune-i tot despre sentimentele tale.Mai bine ar fi daca eia spune tot singur si nu va afla de la altcineva caci va crede ca este o simpla gluma si poate sa se supere.