|

Salutare!

Am 18 ani si mi-as dori sa imi pun un sterilet pe baza de cupru, motivele sunt personale si nu cred ca sunt relevante si da stiu foarte bine riscurile. Problema este ca informandu-ma de pe mai multe site-uri, informatiile se bat cap in cap. Ati putea va rog sa imi spuneti daca intr-adevar e necesar sa ai minim o nastere pentru a apela la aceasta metoda contraceptiva? De asemenea, am citit ca ar putea fi gratuit in cazul persoanelor de sub 21 de ani (lucru care mi se pare improbabil, dar la care as spera fiindca hei, la buzunarul meu de eleva...) si nu stiu ce sa cred. In final, la spitalul judetean pentru "inserarea steriletului" tariful ar fi de 100 de lei. Ar trebui sa ti-l cumperi tu sau este inclus? De asemenea, consultatia trebuie platita separat sau?

Scuze de abundenta in intrebari! Multumesc mult si va rog, fara morala in comentarii, doar raspunsuri concrete daca se poate, eventual daca sunteti familiarizat cu domeniul!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai întâi ar fi indicat să îți faci o programare la un ginecolog iar acolo vei afla toate răspunsurile la întrebările tale.
Nu te lua numai după ce citești pe internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu îl cumperi. De ce nu întrebi medicul ginecolog?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca il cumperi tu, probabil nu ai pereche stabila. Nu protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează