| Shadow136o a întrebat:

Salutare! Am nevoie sa ma ajutați puțin. Vreau sa ii iau iubitei mele trandafiri, dar nu știu cum sa fac. Nu vreau sa ii iau doar un trandafir. As vrea sa ii fac un buchet dar nu cu mulți trandafiri. Întrebarea mea este. Câți trandafiri? Sa nu fie nici mulți dar nici putini. Și încă o chestie, vreau sa cumpăr lănțișoare pentru amândoi. Lănțișor matching cum s-ar spune. Sunt interesante acelea cu magnet dacă știți despre ce e vorba. Aveți ceva recomandări? Sa fie calitativ și frumos. Mulțam

10 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Eu zic sa tii cont de ocazie! Daca e ziua ei, da, deja ai primit sfaturi, daca e alt eveniment special, iarasi da, dar va trebuie sa intrebi pe cineva in tema sau sa dai un search tema, daca e pur ocazional, sunt de parere ca nu are rost. Sunt adeptul ca floarea e trecatoaresi doar infrumuseteaza momentul. Tu ce vrei sa transmiti? Ai ceva special de spus? E foarte frumos sa arati din cand incand sa arati ca nu faci gesturi doar in momente speciale, dar pentru momente simple nu as face cadouri voluminoase.

| Violleta2022 a răspuns:

Oferind flori cuiva care este viu, adica traieste, trebuie sa fie cu numar impar: 1, 3, 5, 7 9, 11 samd

(Doar la morti se duc flori cu numar par 2, 4, 6, 8, 10 samd)

Daca vrei sa oferi un lantisor cu 2 jumatati de inima, ti-as recomanda unul din argint, ca cele cu magnet ruginesc imediat cum da caldura si stau pe pielea transpirata.

| Shadow136o explică (pentru Violleta2022):

Știi vreun lănțișor frumos?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Shadow136o):

Cauta la bijuteriile din orasul tau, ca eu nu-ti pot recomanda ceva din orasul meu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

3 trandafiri.

| SilentRain a răspuns:

Mergi la florărie și vezi pe acolo un aranjament floral pe lângă aia 2 trandafiri
La rahaturi din alea, nu mă pricep dar ai putea sa le faci pe comanda, vezi pe net

| Sophieka a răspuns:

Un buchet de trandafiri sau de flori se daruieste cu numar impar. Deci buchetul sa fie de exemplu de 3; 5; 7; 9; 11 trandafiri s-a-m.d. Numerele pare de flori se duc la morti.
Mergi la o florarie, intrebi cat este bucata de trandafiri, daca iti convine pretul, poti sa ii ceri sa iti faca un buchet din 3 trandafiri. Eventual 2 rosii si unul roz sau alb.
Iti va aduce frunze care sa le alegi pentru buchet si te va intreba daca vrei sa infolieze buchetul, cu ce culoare, ce model, si ce culoare de panglica vei vrea sa iti lege buchetul. De asemenea pe langa acei trandafiri, mai poti alege si alte flori, care si acelea vor fi contra cost.
Daca alegi trandafiri la bucata vei stabilii la final sau o lasi pe vanzatoare sa stabileasca lungimea trandafirilor.
Dar mai sunt si buchete gata facute si pe ele ar trebui sa existe tichetul verde cu pretul fiecarui buchet.
Eu intr-una din piete, la o tanti, gasesc buchete frumos aranjate la un pret mult mai mic comparativ cu cele din florarii.

| cehos69 a răspuns:

Are tiganca in piata te rezolva maica ieftin daca negociezi

| obsidian a răspuns:

Un singur trandafir e mai bine.

| 77antonia77 a răspuns:

Oricati ii pui in buchet sa fie numar impar ca par se da numa la morti. Ai putea sa ii pui 2 rosii si unul roz si sa ii spui ca simbolistica din spate e ca unul din aia rosii esti tu, celalalt ii ea si ala roz e iubirea voastra. Si asa nu s nici multi (7) si nici putini (1).
Iar lantisoare vezi sa fie din argint, inox sau otel inoxidabil ca sa nu rugineasca.