Nu o mai privi din umbra, ea a ales deja o cale diferita, chiar daca iti spui ca ea nu il iubeste cum te iubea pe tine / acel baiat nu stie lucrurile ce le stii tu.
Inlocuieste fantoma ei cu o alta persoana, petrece timp cu altcineva, dar invata ce este de invatat din fosta relatie pentru a nu ramane aceleasi gauri.
Si astea sunt stari normale, te-ai adaptat dupa o persoana, s-a intamplat ceva si s-a terminat dar nu te-ai si detasat de acea persoana ramanand cu ideea ca se va intoarce si totul va fi bine, lasa timpul si o alta persoana sa te vindece
Cand i-ai dat papucii, te-ai simtit bine.
Acum cand vezi ca are alta relatie, te oftici.
https://www.tpu.ro/......-taiat-pe/
Frate, ai să-ți explic ceva….
Eu am divorțat anul acesta, am un copil mic, am casa mea, am mașina mea și un salariu de 6000 lei net.
Mă simt super bine!
2 femei tânjesc după ce am intre picioare. Bine erau 3, dar am zis pas la ultima ca avea pretenții la cașcaval și i-am aruncat 100 lei și câteva cuvinte urate și n-am mai sunat-o.
Bravo! L-ai ajutat de toti banii ) Tu tot ce ai facut, a fost sa te dai mare ca esti realizat. La final ai ars-o si arogant cu sex appeal-ul tau.
Salut.E normal sa te simti asa din cauza traumei de despartire. Emotiile si sentimentele investite in relatie te fac sa te simti asa. Timpul le vindeca pe toate.Incearca sa iti faci sau sa preiei legatura cu prietenii si cu familia.Sa comunici e f.important.Cu timpul.o sa-ti treaca.Nu esti singurul care trece prin asta.