| Gabi123412 a întrebat:

Salutare,
Am o relatie de 1 an si cateva luni, voiam să va relatez o situatie putin dificila, din perspectiva mea si eventualele dvs. pareri/sfaturi.

La inceputul relatiei, prietena mea era "abordată" de tot felul de baieti, cum se practica in ziua de azi. Printre aceștia, ei ii placea de unul dintre ei. ( am aflat mai tarziu, tot de la ea.)

In general, noi suntem destul de deschisi, nu am avut nicio problema intre noi, iar sinceritatea exista.

Eu i-am zis la inceputul relatiei ca daca ea se mai gandeste la acel baiat, cel mai bine ar fi sa nu fim impreuna. Drept dovada, l-a bagat la block (prin septembrie).

In ultimele 2-3 luni, ne-am cam certat si am observat ca l-a scos de la block. Am intrebat-o de ce, a zis doar sa ma enerveze, ca altfel n-avea cum sa ma faca sa inteleg ca si eu gresesc si nu este doar vina ei. Stia ca ma cam deranjeaza respectivul.

Tind sa o cred, dar nu am putut intelege de ce fix el si ma tot tenteaza ideea ca ea doar a vrut sa-si caute un plan de rezerva. Totusi, nu i-a dat follow sau sa vorbeasca.
Tin sa, enționez ca avem 21 de ani

Astept un sfat de al vostru sau o parere. Multumesc.

Răspuns Apreciat de Editori
| Iunicu a răspuns:

Încetează să te consideri posesor de iubită!
Tu ai o relație neoficială cu un om liber. Restricționarea relațiilor din afară sunt strict interzise și nejustificate.
Fata asta nu este a ta. Ea a ales să petreacă timpul ei cu tine iar tu, trebuie să îi oferi timp de calitate. În momentul în care interzici orice alta relație devii un tiran.
Poți deține o mașină, o casă un obiect, dar nu un suflet. Sufletul trebuie sa știi să îl păstrezi.
Când te-a ales din zecile de pretendenți, a făcut-o pentru că erai cel mai bun. Rămâi cel mai bun și nu o să te părăsească nici pentru un star porno.
Gelozia este o boală care se manifestă la nunțile slabe.
Soția mea lucrează cu publicul. Are zeci de oferte zilnic pentru sex. Pentru că la 40 de ani, arată bine, o parte dintre clienți o strigă cu apelativul "domnișoară". Crezi că îmi pasă? Mă amuză. Nimeni nu știe să o facă să se simtă femeie cum cred eu că știu. Pentru că o respect, pentru că o iubesc de nu mai pot. Pentru că o trezesc dimineața cu un masaj și cu un mic dejun delicios. Pentru că știu să mă joc cu copiii noștri și sunt meșter priceput la toate.
Ne mai certăm, și ce? Am grijă să nu ne culcam supărați.
Nu uita niciodată lucrul ăsta. Femeia de lângă tine nu este a ta. Cucereste-o zilnic și va fi cu tine pe veci. Dar aminteste-ti că o poți pierde în fiecare zi.
Și ea pe tine, la fel.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Asta inseamna ca pentru ea esti usor de inlocuit.winking

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

In ultimele 2-3 luni, ne am cam certat.
De ce? Într-o relație nu ai aceleași obligații ca într-o căsătorie. Unii caută o relație ca să aibă cu cine se certa. Tu ce vrei de la ea?

| mihai69 a răspuns:

Degeaba ai 21 fe ani, minte nu ai nici de 12.

| Naty1 a răspuns:

Probabil e genul de persoana ce nu vrea si nu poate sa stea singura, iar in momentul in care simte pericolul de a rămâne singura încearcă să își caute un alt partener macar de vorba sau chiar o posibilă relație.
Faza aici e ca nu ai cum sa iti dai seama daca face asta pentru ca nu tine la tine, ci doar sa obijnuit.Sau reacționează asa (daca doar deblocheaza nu si ii scrie sau etc) din disperare.Ca mai sunt oameni ce se tem atat de rau de suferită sau depresie incat încearcă să găsească repede alternative ca sa nu apuce sa sufere.
Stiu ca suna ciudat dar nah.

Acum, doar tu stii daca ai incredere si vrei sa accepti situația sau pui stop.

| Xchop43 a răspuns:

Daca asa se comporta la 21 de ani, mai bine ii dai papucii. Ceva ma face sa cred ca e impreuna si cu ala, iar tu esti roata de rezerva pentru ea.