|

Salutare! După o despărțire, credeți că o fată va avea momente când se va gandi la fostul ei iubit care a iubit-o cu adevărat? Adică, își va da seama mai devreme sau mai târziu că a făcut o greșeală când s-a despărțit de fostul ei iubit care chiar i-a dovedit iubirea prin gesturi frumoase?Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cauza care s-a provocat despartirea dar de foarte multe ori este mai important modul efectiv prin care s-a produs separarea, va influenta in viitor in cea mai mare masura sentimentele care pot sa ramana, sa existe si sa persiste inca multa vreme, atat cele pozitive cat si cele negative in privinta fostului partener de viata. Depinde de caracter, de educatie, de constiinta si nu in ultimul rand de starea psihico-mintala a fiecarui individ.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna.Femeile sufera la despartire..sufera enorm si se topesc atunci cand sunt nevoite sa se desparta de cel pe care il adora.Pentru ca o despartire nu se produce din lipsa iubirii, ci din incapacitatea celor doi de a face lucrurile sa functioneze.Ne despartim pentru ca e mai simplu sa inlocuim oamenii decat sa tragem impreuna si sa iesim din impas. Iubirea ar trebui sa reprezinte tot si sa ne tina langa omul iubit, insa in viata, aproape niciodata nu ramane alaturi de iubirea vietii.Si ca sa raspund la intrebare.da, femeile se gandesc la cei care le-au iubit! De multe ori raman o viata cu gandul la omul care le-a iubit cel mai mult!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ea nu crede ca a fost iubita cu adevarat, va uita repede, cand va fi in pat cu altul.

| a răspuns:

Posibil dar stai liniștit că doru ăla vine într-un moment de slăbiciune când ar accepta și afecțiunea unui copac, deci că realizează asta nu te ajută pe tine cu nimic

| a răspuns:

Dupa o despartire, in care fata a initiat-o, nu mai are de ce sa se gandeasca la fostul iubit si nu are de ce sa regrete!
Si eu am facut-o de cateva ori si nu am avut regrete!

| a răspuns:

Depinde de modul ei de gandire si ce urmeaza sa se intample mai departe cu viata ei sau viitoarea relatie. Daca o sa dea de un prost care nu o sa o iubeasca si o sa-si bata joc de ea, sunt sanse sa se reintoarca la fostul. Mai depinde si de motivul despartirii. In rest, slabe sanse.

| a răspuns:

Depinde, daca tu te-ai despărțit de ea, atunci da o s-o rănească și mai mult că sigur o sa se gândească la tine.
Dar cum ea s-a despartit de tine, atunci nu, nu se gândește deloc la tine doar tu ii hrănești existența pentru că pui întrebări despre ea. Ea nu ii pasa deloc de tine, e 100 la sută indiferenta, a uitat de existenta ta.

Și vezi că cee simți tu nu e iubire adevărată, doar iți e rănit orgoliul că te-a lasat. Și de aia o vrei înapoi. și mori de ciuda ca ea nu se gândește la tine, pe când tu ești afectat de despărțire.

| a răspuns:

Depinde de situatie, daca gaseste altul care o iubeste la fel, dar pe care ea il adora mai mult sau il place mai mult decat pe tine, nu va regreta nimic, si nici daca da de ceva mai rau nu regreta, ca schimba pana da de ceva ce ii convine, daca s-a despartit desi o iubeai si i-ai aratat asta, e clar ca nu te prea placea, asa ca de ce ar regreta pe cineva pe care nu prea-l placea?! Ca nu doar tu o iubeai, vor mai fi 101 care o vor iubi la fel, iar din aia sunt destui pe care ea ii va si place mai mult decat pe tine, deci are mai mult decat avea cu tine.

Regreti ceva ce ai pierdut si nu mai ai sau nu mai poti avea, nu ceva ce poti avea cu o mare probabilitate. Poate daca in continuu da doar de nasoi, mda, poate va regreta, dar nu asa curand, ca daca da de unu care o atrage f tare, il iubeste si daca ala nu se poarta okey, deci iti dai seama cum sta treaba, ca ea pune pret mai mult pe ce ii place ei, nu cum e tratata de acel cineva pana la urma.