| batranulintelept77 a întrebat:

Salutare. In ziua de azi se vorbeste foarte mult despre subiectul LGBT, totusi nu inteleg cum de toata lumea il percepe asa usor. Eu pur si simplu nu inteleg foarte multe lucruri legate de acest subiect. Incerc sa ma gandesc, dar ma ia cu dureri de cap, ca atunci cand ma gandesc la 'infinit' sau lucruri de genul. Mi se pare ca imi depaseste abilitatea intelectuala sa inteleg acest lucru. Cum se poate ca un baiat, care are testicule si testosteron sa fie atras de baieti? Cum functioneaza? Pana la urma noi ca oameni, asemenea animalelor, nu avem ca scop reproducerea? Acest lucru practic inseamna ca unii oameni nu vor biologic sa se reproduca? Cum devii gay? Pur si simplu te schimbi tu? Poti sa "fii gay" si la un moment dat sa zici ca nu mai esti? Iar subiectul trans ma incurca si mai mult. Deci daca tu te-ai nascut fata si sa zicem ca iti plac baietii, tu daca "devii baiat" o sa iti placa tot baietii? Sau acum o sa iti placa fetele? Chiar nu inteleg... Stiu ca exista operatii si injectii cu hormoni, dar chiar se poate ca tu nascut baiat sa ajungi prin operatii sa ai vagin si estrogen si practic sa poti sa nasti? Iar daca nu faci asta, mai esti trans? Daca tu esti nascuta fata si decizi ca "esti baiat" dar tu doar te tunzi scurt si te imbraci ca un baiat, dar tot ai vagin, se pune?(asta mi se pare ca se intampla destul de des) Iar aceasta decizie cum o iei? Ce te face sa spui ca esti altceva? Ca asa si eu sunt baiat si ma jucam cu papusi cand eram mic si am majoritatea prietenelor fete, dar asta nu ma face fata. Nu las aceasta intrebare pentru a discrimina, indiferent de opiniile mele eu ma port cu respect si in mod egal cu oricine, sau cel putin incerc happy Vreau doar sa inteleg mai multe pentru ca chiar nu pot intelege deloc.

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Cum functioneaza? Pana la urma noi ca oameni, asemenea animalelor, nu avem ca scop reproducerea?
-Homosexualitatea e prezenta si la animale. In plus, exista o multime de oameni in cupluri normale care aleg sa nu faca copii deci nu vad legatura.

Cum devii gay?
-Asa te nasti, cel putin asta e teoria cvasi-general acceptata, exista niste gene care au fost identificate, care influenteaza sexualitatea dar cel ami probabil e un fenomen mai complex care implica atat factori genetici cat si de mediu.

Poti sa "fii gay" si la un moment dat sa zici ca nu mai esti?
-Nu prea. Exista multi care din cauza persecutiei sociale incearca sa se schimbe dar la fel cum tu nu te pti face gay oricat ai incerca, nici eu nu se pot face straight.

Deci daca tu te-ai nascut fata si sa zicem ca iti plac baietii, tu daca "devii baiat" o sa iti placa tot baietii?
-Nu neaparat, depinde de la persoana la persoana. De cele mai multe ori o sa fie trans, straight adica a fost fata, a transitionat catre baiat deci ii plac fetele.

Dar chiar se poate ca tu nascut baiat sa ajungi prin operatii sa ai vagin si estrogen si practic sa poti sa nasti?
-Nu, nu o sa poti sa nasti. si nu, nu o sa aiba menstruatie pentru ca n-are ovare.

Daca tu esti nascuta fata si decizi ca "esti baiat" dar tu doar te tunzi scurt si te imbraci ca un baiat, dar tot ai vagin, se pune?
-Exista operatii si pentura transforma vaginul in penis. Ma rog nu chiar vaginul, e mai mult clitorisul.
Oricum ar fi, operatia nu e 100% necesara, unii aleg sa pastreze organele cu care s-au nascut.

Mi se pare ca imi depaseste abilitatea intelectuala sa inteleg acest lucru.
-Nu stiu cat e abilitate intelectuala si cat e cercetare. Nu pot sa ma pronunt cu privire la abilitatea intelectuala dar nu pari sa fi incercat sa inveti mai multe.

4 răspunsuri:
| Impersonal a răspuns:

Intreaba internetul, nu homofobii TPU, ca ai atatea materiale ca pe mine m-a durut capul cand am vazut "About 765.000.000 results (0.46 seconds) "

| cristimihailov a răspuns:

Anomalii sau exceptui de la regula exista peste tot.

| andrei69andrei a răspuns:

Salut, nu am citit pana la capat, dar vad ca ai scris cum poate un baiat ce are tetosteron sa fie atras de baieti. ei bine, si femeile si baietii au si testosteron si estrogen, doar ca femeile au estrogen mai mult ca testosteron, si barbatii invers. in mod normal, dar acesi hormoni pot fi modificati din multe cauze. e posibil ca un baiat sa se nasca cu mai mult estrogen decat testosteron, si sa il faca sa aiba trasaturi fizice si gandire mai feminina, in unele cazuri, si sa fie atras de baieti.

| SataniccBichh a răspuns:

Cum ție îți plac fetele, unora le plac băieții, și invers. Pur și simplu te atrage. Cum ție nu ți plac unele fete, nici unora băieți nu le plac unii băieți, și invers. Poate sa ți placa de același sex încă de la începutul vieții iar tu sa nu fi dat seama, sau se poate sa ți placa ambele sexe. Cat despre schimbarea de sex, o faci dacă tu te Simți în corpul sexului greșit. Iar, daca din băiat devii fata ( și invers) nu poți sa te mai reproduci.