| smilegirl a întrebat:

Salutare la toti!=) este important pentru mine sa inteleg si din punctul de vedere al unui baiat si al unei fete. are importanta cine scrie primul mesaj sau cine suna primul? primul pas?

Răspuns Câştigător
| Bebbe133 a răspuns:

Deci eu zic asa. Daca e vorba ca acum sa incepeti relatia si tu sa il intrebi daca vrea sa stea cu tine, nu face asta pentru ca niciodata o fata nu a fost apreciata daca a pus ea intrebarea, poate i s-a raspuns pozitiv, dar nu a fost luata in serios iar fata are de suferit in cazul asta.In rest daca sunteti deja intr-o relatie, poti sa incepi tu sa il alinti si chestii, dar lasa-l pe el sa te sarute primul, e mai bine. Sper ca te-am ajutat si succes :* Dai funda?love struck

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O relatia nu este o intrecere. Daca te referi la cine face primul pas, pentru o eventuala relatie, atunci baiatul este acela. El trebuie sa curteze fata si aceasta, daca ii place baiatul, accepta. Fata care face primul pas nu se va bucura de respectul nimanui, chiar daca va avea succes prin gestul facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Nu are.Important este ceea ce simt cei doi, unul pentru celalalt.Numai bine.

| CryChristiAN a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa faca amandoi primul pas, doar daca se iubesc. La ce rost are o iubire, daca stai sa te intrebi : eu sau ea sa faca primul pas, cand te iubesti cu el si vrei sa va petreceti timpul impreuna. Sincer, mi se pare de-a dreptul absurd.Parerea mea.