| Kleb a întrebat:

Salutare. Ma cunosc cu o fata de cam 6 luni in care am vorbit mai tot timpul ne-am vazut si de cateva ori. Am avut o discutie mai serioasa cu ea si i am marturisit ca o plac si imi doresc o relatie cu ea. Si ea a spus la fel i sa isi doreste o relatie cu mine dar nu acum, vrea sa fie libera o perioada deoarece in fosta relatie a suportat numai crize de gelozie si toxicitate...s-a despartit de fostul ei de 2 luni, au fost impreuna 7 luni. Ce sa cred? Mai merita sa astept sau de ce credeti ca "amana" o relatie cu mine?

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Vin sa intaresc ceea ce a spus Jassmina. Se intampla de multe ori sa nu stie despre ce vorbeste, dar acum sunt in totalitate de acord cu ea.

| Kleb explică (pentru wildthing):

Deci mai pe scurt sa ii dau pace si sa imi vad de treaba mea

| wildthing a răspuns (pentru Kleb):

Da, las-o in pace. Cand ti-a spus ca isi doreste o relatie cu tine dar nu acum, a fost doar diplomata. N-a putut sa-ti spuna direct ca nu vrea. Ce-i aia..."te vreau dar nu acum"? happy Nu exista. Cine te place, te vrea acum.

| Jassmina a răspuns:

Cred ca i-a fost rsuine sa te respinga si atunci a cerut o amanare, ceea ce este evident ca nu este atat de inebunita sau indragostita de tine, ca sa vrea o relatie cu tine.
Da-i pace, ca nu vrei sa fii relatia ei de tampon, sa-ti povesteasca tot timpul de fostul, sa urasca toti baietii si sa planga non stop.