| Anonimul929293 a întrebat:

Salutare națiune! M-am gandit sa impartasesc si cu voi o situație jenanta. Totul a inceput cand am cunoscut o tipa la vreo 35 ani ani. 2 copii divorțata pnm ..la inceput totul a fost doar pentru sex insa mai tarziu lucrurile au luat o alta intorsatura, am facut multe pentru ea, mi i-am pus pe ai mei in cap, am ajuns sa se certe din cauza mea, iar acum drept rasplata sa comporta cu mine ca cu ultimul om, daca ii spun ceva si nu ii convine hai pa si imi inchide, se poarte urat si pnm... astept sa ma "judecati " si sa imi spuneti ce ganditi poate sunt lucuri pe care eu nu le observ... bafta

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Astea cu copil nu merita relatie pentru ca ele cauta sa stea cu unu sa aiba refugiu apoi incep sa comande. Deaia le bat romanii sa nu isi faca de cap altfel ele ar face legea peste tot

| darrio2007 a răspuns:

Ai fi putut gasi una divortata dar fara copii. Au dreptate ai tai. Tipa te-a acceptat pentru sex dar ea a vrut mai mult. Sa o intretii pe ea si pe copii. Esti imatur.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ce varsta ai? Si unde ai cunoscut o pe asta cu doi copii? Care au fost motivele de a divortat de soț, ea acum vrea sa i cresti si copii, desparte te repede de ea ca este un jeg de om la cum te trateaza ca pe ultimul om, nu mai sta cu ea si caută o cale de a te despartii, ea este o profitoare care vrea sa i cresti copiii ei, ce varste au copiii ei?

| Jassmina a răspuns:

Da-i pace asteia si cauta-ti o fata de varsta ta!

| ContInchis666 a răspuns:

Nu o mai cauta, e clar
Nu te iubeste, din contra
Poate tu te-ai atașat emoțional, dar pentu ea ai fost doar o partidă de sex si acum ca ii aduci probleme nu te mai vrea
Ignor-o total, sa vezi si reactia ei

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

35 de ani divorțată?
Ar fi trebuit să vezi semnele că acea femeie e de rahat. E vina ta că te-ai băgat.

| Xchop43 a răspuns:

E distrusă. Scapă de ea că are probleme cu capul. Nici nu e de mirare că e divorțată.

| danaieladaniela a răspuns:

Ce as putea spune...tie ti-a trebuit o femeie si cu 2 copii.
Veiziti de viata ta, treci mai departe.

| tzionut a răspuns:

Domnul meu problema ta e lipsa respectului ei fata de tine. Mai precis i-ai oferit prea multe incat acum acum mandra crede ca pentru cum arata are tot dreptul la ceea ce i-ai oferit.
Mai e si varianta unei a doua optiuni de care nu ai idee, cu alte cuvinte a aparut la orizont o alta oportunitate mai buna comparativ cu tine.
Singura ta sansa ca sa o recastigi e sa ii recastigi respectul (daca asta iti doresti), desi e mult mai usor pentru tine sa mergi mai departe si sa cauti o alta femeie mai buna ca actuala.
Sfatul meu e sa discutati fata in fata care sunt problemele in relatie si sa ajungeti la un nomitor comun, altfel explica-i femeii ca dispari din peisaj permenent. Daca e refractara cu replici de genul "haide pa", in secunda urmatoare te intorci si faci exact ce ai zis dispari din peisaj permanent. In momentul in care dai primul semn de viata i-ai confirmat ca esti moale, si te-ai pupat de respect din partea ei.