| Bastanul2018 a întrebat:

Salutare prieteni, am o nelămurire, ideea este ca vreau sa îmi spuneți (in special fetele) care sunt secretele unei partide de sex perfecta la care sa va simțiți bine având un squirt? Și cum poți face ca și o femeie sa ajungă la squirt? Mss.

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Eu iti spun ca baiat.
Ceea ce vei auzi nu iti va fi tocmai pe plac.
Ascult-o. Intelege-o. Fii linga ea cand are nevoie. Sustine-o. Incurajeaz-o. Apreciaz-o. Spune-i cit mai des cele doua cuvinte magice, pe care noi baietii le spunem atit de greu. Daca mai esti si sensibil cu ea, ai si visina de pe virful tortului. Si, in toate, ai multa rabdare cu ea.
Adevarul e ca fetele se deschid pentru a se darui total, caci asta vrei doar cand exista o incredere totala in cuplu si cand se simt iubite, asa cum am descris eu dragostea.
Restul vine de la sine. Un lucru de care poti fii sigur: in pat se reflecta intreaga relatie. Cum te-ai purtat in afara, asa o ai pe ea linga tine acolo. Asta nu o spun eu, o spun consilierii de familie.
Si cred ca fetele imi vor da un pic dreptate. ☺

| danaieladaniela a răspuns:

Chiar nu stiu, uita-te la vreun film

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Hai, sa le luam pe rand.
A nu se confunda squirt-ul cu "ejacularea feminina".Cea din urma reprezinta o secretie produsa de peretii vaginului si glandele Bartholin, in primul rand cu rol de lubrifiere. Dupa ce femeia ajunge la orgasm, spasmele/contractiile muschiului pubococcigian, muschiului vaginal si musculaturii netede a uterului, expulzeaza parte din acest lichid in exterior. Aproximativ 3 sferturi dintre femei au nevoie de stimulare clitoridiana directa pentru a ajunge la orgasm, indiferent daca exista si penetrare sau nu.

Lichidul din timpul squirt-ului este produs de glandele Skene si depinde de marimea acestora, de aceea, putine femei ajung sa experimenteze acest fenomen.

Insa squirt-ul nu are legatura cu orgasmul, acesta putand sa existe foarte bine fara squirt.

Partida de sex perfecta nu exista in contextul unor sfaturi universal valabile.Perfectiunea este subiectiva si individuala.De aceea, trebuie sa existe comunicare, atat verbala cat si non-verbala si partenerii sa se descopere reciproc.Nici filmele pentru adulti, nici sfaturile altora nu vor ajuta pentru ca depinde de la femeie la femeie.In plus, filmele pentru adulti sunt superficiale, facute dupa un scenariu pentru efect.Sexul in viata reala poate fi diferit.
Deci femeia nu are un buton pentru orgasm.Comunicati si va descoperiti!