anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare, sunt baiat am 17 ani. Ieri m-am vazut cu o fata de aceeasi varsta, ne intelegem destul de bine, ieri ne-am vazut pentru prima data, dar ne stiam de pe internet de cateva luni. Eu sunt foarte timid de fel, imi era putin rusine de ea, dar am observat ca ea mai tot timpul incerca sa stea cat mai aproape de mine. Ma tot atingea, lasa capul pe umarul meu cand stateam pe o banca, se uita numai in ochii mei cand vorbea. Credeti ca ma place? Daca da, va rog ceva sfaturi cum sa ii dau si eu ei de inteles ca o fac pentru ca si eu o plac, dar mi-a fost rusine sa ii spun..Si ce subiecte de discutie am putea purta? Momentele acelea de liniste sunt stanjenitoare, nu mai merg intrebarile cum ca ce pasiuni ai etc pentru ca deja le-am folosit laughing Multumesc anticipat o seara frumoasa tuturor!

9 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Este evident ca te place, duap cums e comporta.
Poti sa o iei de mana, sunt convinsa ca i-ar place asta.
Cand nu stii ce sa-i vorbesti, intreba-o pe ea:
- unde i-ar place sa marga in vacanta
- ce carti ii plac
- ce filme ii plac samd

| Redline25 a răspuns (pentru Jassmina):

Ma gandeam la treaba asta, ca data viitoare cand ne vedem sa o iau de mana sau sa incerc sa o sarut. Problema e ca nu am mai avut niciodata iubita si nu am habar sa sarut si nu as vrea nici sa ma fac de ras laughing))

| Jassmina a răspuns (pentru Redline25):

Nici nu te sfatuiesc sa o saruti, mai ales ca nu stii. Pentru moment va fi ok sa incerci doar sa o tii de mana si la un moment dat, sa o pupi, scurt, simplu si usor, peste buzele ei sau pe obraz.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar este fantastic, formidabil! Acele momente de liniște, de tăcere au valoarea lor. Nu este necesar să pui tot timpul întrebări, ca să fie totul ok. Continuă.

| Redline25 a răspuns (pentru sadrian46):

Sincer asa cred si eu, insa dupa poate crede ca sunt plictisitor sau mai stiu eu ce

| CopilThembel a răspuns:

Te place.

| batranulintelept77 a răspuns:

Da, te place.
Măi, și eu sunt timid, dar în situații de criză(cunosc pe cineva nou, am emoții etc.) intr-un în modul comediant practic modul alertă. Adică fac multe glume. Desigur aceste glume nu trebuie să fie prostești că mai rău te faci de râs. Și comedia necesită o anumită cultură. Recomand să urmărești stand-up comedy, Teo, Micutzu, Bobonete, Maria Popovici, Mincu și de asemenea Roast Battle-urile de pe Fool 99(canal de YouTube). Ascultând glume bine făcute și văzând când râde lumea și când nu, îți vei face o idee despre cum trebuie să faci și tu glume la rândul tău. Poate sună contraintuitiv că ai nevoie de cultură să faci glume, dar crede-mă, nu e așa simplu. Trebuie să faci asocieri și jocuri de cuvinte, si pe măsură ce va întâlniți mai des vor apărea anumite expresii și referințe ce vă aparțin vouă. Desigur, nu trebuie să faci glume în continuu, clar nu, dar poate ajuta să mai umple dialogul. Subiectele vin de la sine ușor ușor.

| eddyEdddy a răspuns:

Da sigur te place. Vorbeste depre intamplari amuzante cu tine si cand lasa capu pe tine ai putea sa pui mana pe spatele ei si sa o ti, du te cu ea undeva undeva sa vedeti apusul sau unde nu e asa multa lume si cand aveti un moment de tacere si va uitati ochii in ochii ai putea sa incerci sa o pupi laughing)
baftaa!