| Kleb a întrebat:

Salutare! Sunt impreuna cu o fata de aproape 2 luni si urmeaza sa merg la ea acasa. Problema este ca sunt o persoana foarte timida si introvertita si imi este rusine de familia ei, cum sa fac sa scap de treaba asta? Nu vreau sa las o prima impresie cum ca as fi fraier sau las si as vrea sa pot fi vorbaret cu ei. Ce sa fac cand merg acolo, cum sa ma comport? Este prima oara cand merg la o fata acasa si am emotii. Multumesc anticipat

13 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Valelelu dupa numai 2 luni te prezinta parintilor? halele maica sfanta

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La felul cum ai pus intrebarea se intelege altceva, ai spus i mi este rusine de familia ei, tradus ar insemna ca i ti este rusine de ce familie are adica de doi lei, cam asa se intelege, tu vrei sa spui ca ai emotii si ca i ti este teama sa nu te faci tu de rîs prin gesturile si comportamentul tau, tu trebuie sa fi natural sa fi tu însuți cum se spune, este greu acind esti in casa unor straini, dar gindeste te daca ei vor sa te cunoasca, vor sa se asigure ca fata lor umblă cu un baiat educat un baiat care va avea grijă de ea, nu cu un derbedeu si un golan, cel mai bine este sa asculti ce spun parintii ei nu sa vorbesti numai tu, cine tace pare destept spune un proverb, mergi cu un buchet de flori pentru mama ei si o sticla de vin pentru tatal ei, dar atentie daca i ti oferă un pahar tatal lui nu exagera, nu te intinde la bautura sau la mincare ca o dai in bara faci impresie de om lacom si betiv, mai bine refuzi politicos chiar daca ai minca tot ce au ei pe masa.

| Jassmina a răspuns:

Amana mersul dupa ce iesiti din pandemie, ca sa nu ristis a-i imbolnavesti familia.
Oricum s-ar putea sa-ti spuna de la obraz cand ajungi aoclo, ca nu te pot primi... de asta incerc sa te fac sa intelegi, acum, ca nu-i bine sa dia buzna in casa oamenilor, ina semenea conditii, amana inca 2 luni, pana trece pandemia si infectia majora!

| Kleb explică (pentru Jassmina):

Cum sa aman cand ai ei isi doresc sa merg sa ii cunosc? Trebuie sa merg, daca ar fi fost dupa mine nici nu ma gandeam sa merg momentan, si nu din cauza pandemiei, ci din cauza rusinei laughing

| Jassmina a răspuns (pentru Kleb):

Eu spun sa puneti mana pe telefon si intrebati, ca-n pandemia asta numai un nebun sau inconstinet, ar accepta sa primeasca musafiri.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

După ce intri la ea în casă, scoate-l pe Gigel direct și treci la treabă.

| Ciprian09 a răspuns:

Comportamentul normal, simplu și natural! noroc!

| Kleb explică (pentru Ciprian09):

Sa iau un cadou ceva? Sau nu este neaparat necesar din prima vizita

| Werrich a răspuns (pentru Kleb):

Eu am tot citit pareri ca la parintii prietenei este bine sa le duci o sticla de vin pentru tatal ei si un buchet de flori pentru mama ei.

| Ciprian09 a răspuns (pentru Kleb):

Ar fi frumos sa mergi cu o atentie la oameni, nimic deosebit, gestul conteaza sa stii! lasa comentariile rautacioase deoparte si fa ti ceea ce ti ai propus, daca este ceva serios, bineinteles!

| CristianPetre2002 a răspuns:

Si eu sunt la fel trebuie doar sa fii natural