| eusebiu27 a întrebat:

Salutare TPU, am făcut sex cu prietena mea atât in perioada fertila cât și nefertila. Toate actele sexuale au fost protejate, niciun prezervativ nu a fost fisurat sau spart iar înainte de ejaculare penisul a fost scos din vagin, aruncat prezervativul, spălat in zona intimă și continuat cu o noua partida la fel protejat și toate cu succes.Ciclul ei menstrual este de 30/31 de zile iar ultimul ciclu i-a venit pe 3 Martie.Mai sunt câteva zile și ar trebui sa ii vina însă spune ca nu are niciun simptom premenstrual.Credeți ca a rămas? Sau doar e posibil sa ii întârzie? Cei drept a avut o perioada mai stresanta in ultima perioada

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care ati avut mereu grija ca totul sa decurga in cele mai bune conditii si niciodata nu s-a produs nici cel mai mic esec, in acel caz este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina. Pana sa ii inceapa urmatoarea menstruatie mai sunt 3-4 zile si din acest motiv inca nu au aparut semnele caracteristice simptomelor premenstruale.
Fiindca pana in prezent inca NU a aparut ''intarzierea'' fiind inca 3-4 zile pana urmeaza sa porneasca sangerarea menstruala, este cu totul ILOGIC si IRATIONAL sa manifesti chiar si cea mai mica stare de ingrijorare.
Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibil sa ramana gravida.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Daca toate actele sexuale au fost protejate, in mod sigur nu poate fi insarcinata, deoarece acesta este rolul prezervativului.
Nu este obligatoriu ca sindromul premenstrual sa se manifeste in randul tuturor femeilor sau de fiecare data. Exista femei care nu l-ai experimentat niciodata si femei care il experimenteaza doar uneori.Totul depinde de activitatea hormonala.

| AniAnonimul a răspuns:

Ati folosit acelasi prezervativ?

| eusebiu27 explică (pentru AniAnonimul):

Bineînțeles ca nu am folosit alte prezervative pentru fiecare act in jur de 7 prezervative