| bagabontuldinurca a întrebat:

Salutari! am si eu o nelamurire. am 14 ani sunt in spania si cam de 3 luni o fata din romania de la mine din oras care are 10 ani mi-a spus ca ii place de mine... dar a spus ca mie nu-mi pasa asa ca o lasa balta sa nu mai vorbim si asa.eu i-am spus ca sa nu zica ca nu-mi pasa ca imi pasa.si mie imi place de ea dar mi-a fost cumva sa recunosc.acum nu stiu ce sa fac ca chiar imi place de ea. Voi ce ziceti sa-i spun ca chiar o iubesc si sa vorbesc cu ea sau sa o las balta?

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Tinteste mai sus. Alegeti tot timpul persoane de la care ai ce invata. Nu-ti complica tineretea si nici nu-ti pierde vremea. Cesul ticaie. Pa!

| Lilia2621 a răspuns:

Sigur ca trebuie sa-i zice ce sentimente ai fata de ea. Nu pierde timpul, pentru ca daca nu-i spui acum, peste un timp va fi prea tirziu. succes

| Lolirot a răspuns:

Daca inima ta tinde spre ea de ce sa o lasi sa astepte. Spune-i direct ceea ce simti pentru ea si restul va veni de la sine. Trebuie doar sa ai incredere in tine!

| bagabontuldinurca explică:

Am incercat sa o uit dar nu am cum sad

| bagabontuldinurca explică:

Scuzati mm incurcat. nu are 10 ani am vrut sa pun 12 ani dar m-am incurcat :-ss big grin

| username0unic a răspuns:

Eu zic sa te duci la a si sa o :* pe buze si sa-i zici ca chiar iti place de ea...dar e ciudat k unui baiat de 14 ani sa-i place de una de 10. dar in fine. Spune-i k o iubesti si k vrei sa fii cu ea si sigur o sa inteleaga.