| hubbelllllll a întrebat:

Situatie ciudata! Am fost impreuna cu un tip 6 luni el face facultatea in alt oras ne-am despartit doua luni in aceste 2 luni el a stat cu alta fata, care este cu el al facultate s-a desparti de ea, si acum s-a intos la mine! Eu nu stiu ce sa fac il iubesc dar imi e frica, poate inca mai vorbeste cu ea daca mai e cu ea? Relatia acum s a schimbat vorbim o data pe zi de obicei seara cand venim de la facultate nu stiu daca sa continui sau sa o las balta, grijile ma omoara, ma gandesc la tot felul de lucruri ca e c ea ca sta cu ea ca de aia nu prea vorbeste cu mine. Dar daca e asa de ce a hotarat sa ne impacam, el nu este genul care sa si calce pe orgoliu!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Deocamdata,savureaza reintoarcerea lui si nu-ti mai predipune sufletul la atat negativism.
Cat timp totul e in regula,fii mai relaxata,poate de-asta v-ati si despartit,probabil ai o inclinatie spre posesivitate,nu stiu.
Dar un lucru e sigur, ca sa-ti treaca si ideile astea rele, el a fost cu respectiva timp de doua luni in care voi ati fost despartiti, deci a avut timp sa tot compare si uite ca s-a intors la tine.
Ceea ce ne spune clar ca te-a preferat pe tine, te vede net superioara celeilalte sau a descoperit ca e indragostit de tine si nu poate fara!
Calmeaza-te!

| AshEldo a răspuns:

Nu isi calca pe orgoliu, e chiar mandru de aceasta performanta (are o memorie buna, nu uita niciodata ca are o roata de rezerva).In mod evident tipul vrea sa experimenteze (poate are trufie, dar nu si loialitate), daca te impaci cu el...o sa te aprecieze pana apare ceva nou la orizont, daca nu...nu-i nimic, are balta destul peste. Nu poti avea incredere in el, nu te respecta, nu te merita, ati fost despartiti 2 luni, vei putea sta fara el chiar mai mult.

| Sp33dyt a răspuns:

Il iubesti? atunci nu contezi doar tu ci conteaza el. el este fericit cu amandoua deci impaca-te cu ideea de a-l imparti (de ce nu chiar in acelasi timp)

| neutrino a răspuns:

Probabil ca momentan nu are alta varianta mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Am facut prostia de am intrat la``dragoste si sex``si am dat peste intrebarea asta a ta...
Da` acum ce sa fac - nu mai pot sa dau inapoi.
Deci e posibil sa te fi preferat pe tine ca esti mai altfel decat `ailalta, cum spune si colega mai sus, dar e si varianta sa ii placa si pasarica ei dar si a ta, si astfel sa le incerce pe ambele pe rand si cand una cand alta.
Asta inseamna ca trebuie sa fii foarte atenta.
Dinspre partea mea eu cam il invidiez putin si-l felicit din toata inima ca va gaseste atat de iubitoare si de iertatoare...
Dar nu ma mir, ca asa sunteti voi de fel.
Si nu va condamn pentru ca am inteles ca paritatea e 7 fete la un baiat, si deci lupta e stransa.
Cam asta e.Acum plec ca m-a luat durerea de cap de ce am citit pe-aici si nu vreau sa-mi stric ziua...
Scuze.
Macar da-mi o funda, sa stiu ca a meritat efortul! Imi dai? Nu.Eram sigur...