Psst! Intrebari din astea nu se pun. Fiecare e liber sa faca ce vrea in intimitatea lui. Plus ca treaba difera de la partener la partener, cat de multa grija are de igiena piticului lui.
Mama da ce te ataci așa?
Chiar deloc. Doar incerc sa iti deschid putin mintea. Cel care se ataca esti tu
Infine
Asta e intrebare din categoria ragebait sau ce scop are? Nici eu nu as manca racituri pentru un milion de euro, dar nu ma apuc sa intreb pe aici. Fiecare face ce doreste si ia propriile decizii fata de propriul corp. Respecta asta si viata iti va parea mai usoara, simplu.
Daca asa spune, asa o fi. De ce n-ai crede-o?
Sunt barbati care nu isi lasa partenerele sa le faca oral.
La fel, nu toti barbatii fac oral.
Eu cred ca minte de ingheata apele. Pentru un milion de eruo as face si eu sex oral ). Cu banii astia, ii investesti si iti faci viata pefecta daca te duce capul. Te doare fix la basca ca ai supt-o o data. te speli cu apa de gura dai o dusca de vodca si te-ai curatat , dar milionul de euro ramane la tine
Când în colo multe "sfinte "o iau la muflex prin wc-uri prin fabrici pe 2 pachete de țigări
Nici chiar așa
Nu știi tu ce ce întâmplă prin Ro
Nu toate îți dai seama, dar sunt care o fac.
Nu frate că eu trăiesc în copaci
C.u.r.v.e.l.e in Romania preda lecții de loialitate.
Sa o crezi. Nu toate sunt asa de murdare incat sa faca sex oral. Dar se pare ca tu numai categoria asta cunosti.
Nam zis asta.sunt milioane de persoane diferite
Fiecare face ce vrea, iar in unele cazuri si daca esti pasionata de sexul oral tot trebuie sa refuzi barbatul. Igiena intima este extrem de importanta, iar ALEGERILE personale n-ar trebui judecate.