| biBii07 a întrebat:

Stiu ca pare o intrebare stupida insa sunt berbec iar curiozitatea mea e dusa la extreme. Vorbeam cu cel mai bun amic al meu si din discutii in discutii am ajuns la discutii legate de sex. L-am intrebat daca in momentul in care penisul unuia intra in erectie si nu are cine sa il culce, sa zic asa laughing, e dureros. Nu a stiut sa imi raspunda a zis ca nu i s-a intamplat. Deci e dureros sau nu? Si de ce? xD

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este absolut deloc dureros decat in cazul in care omul respectiv are inca "pielita" pe penis... adica in mare parte virginii happy

8 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Nu e dureros.Cine zice asa minte ca sa impresioneze si nu-i frumos!

| NickiMinaj a răspuns:

Trebuie sa-si faca injectie cu morfina intraarterial(!) ca sa revina la normal.

| cossmy a răspuns:

Doare un sloboz... ce frate, cand esti mic si ti se scoala, te doare? Cine dracul a mai scos'o si pe asta? N'ai frate nimic, te gandesti la altceva si astepti frumos sa se culce. iti vine sa faci lugu lugu cu pers care a provocat "cresterea", nimic mai multlaughing

| User a răspuns:

Normal ca nu-i durerosstraight face

| BlueHusky a răspuns:

+1 roxa tocmai ai facut un lucru minunat

Morfina = sex (cu tot ce include) my personal brand of heroin

| claus a răspuns:

Deci depinde de baiat, de penis, de erectie, de fantezii, pofte si alte alea. uneori cand te excita o fata teribil de tare si ramai asa mai multa vreme poti sa simti un fel de jena, poate aparea si durere, dar nu ceva foarte intens. nu e stupida intrebarea. uneori erectia puternica poate aparea insotita de o usoara durere.

| nighter a răspuns:

Nu e dureros, dar e neplacut tongue

| tazzmania a răspuns:

Nu e dureros deloc, de ce ar fi dureros cand este excitat? Doar simte nevoia la sex ca orice persoana excitata in rest nu are nimic happy