| Qwertyuiop1406 a întrebat:

Sunt de mult timp cu un baiat, nu mai simt nimic, a devenit ceva asa, sa fie. Nici nu stiu ce as putea sa-i spun ca sa ne despartim. Toata vara am vorbit cu un alt baiat. Acesta are o firma la mine la bloc si cand scot cainele ne intalnim. Problema e ca nu e din oras si in timpul scolii ar veni doar in weekend. De vreo luna iesim seara, la "locul nostru" dupa cum spune el, undeva frumos, pe malul apei. Zambeste foarte mult, e dragut cu mine, ma tachineaza, cand mi.e frig imi da haina lui si se ofera sa ma incalzeasca el, ma atinge "accidental". Lui ii place de mine? Poate nu a batut vreun apropo pentru ca nu vrea sa ma despart de iubitul meu pentru el si asteapta, desi stie cum sta treaba. Ce sa fac? Imi place foarte mult de el si nu vreau sa-mi insel iubitul, chiar daca suntem doar asa.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ala nu iti e iubit si asta nu prezinta tocmai o totala incredere.sinceritatea e totul.dar nu ai nici o garantie, fiindca noi nu avem incredere nici in noi insine darami-te in altii?

| Clausd10 a răspuns:

Daca nu mai simti nimic pentru "iubitul" tau... ce rost mai are sa continui asa? Indiferent ce va iesi din povestea in care te vezi implicata cu acest alt baiat, macar iesi dintr-o relatie care sigur nu mai are nici un viitor. Asa ca... de ce nu? Succes!

| qCrazyMan a răspuns:

Un proverb spune : " Nu da pasarea din mana pe cioara de pe gard ", dar daca tu esti sigura ca el te place..de ce nu il intrebi? si dupa te desparti de iubitul tau si o sa fi impreuna cu baiatul acesta,big grin Sper ca te-am ajutat big grin

| nonameID a răspuns:

"Sunt de mult timp cu un baiat, nu mai simt nimic, a devenit ceva asa, sa fie. Nici nu stiu ce as putea sa-i spun ca sa ne despartim"

Fii sincera cu el. Spune-I ce-ai scris in prima propozitie.(Mai exact relatia e monotona, nu mai esti atrasa de el ca la inceput). Nu cred ca ti-ar place nici tie sa fii mintita. Avand in vedere cat de diferit reactioneaza baietii la evenimente din astea, ar fi mai bine sa- zici la telefon. Sper ca iti Dai seama ca, cam toate relatiile evolueaza la fel in timp. Adica nu se poate mentine starea aia de atractie ca la inceput la nesfarsit.

| nonameID a răspuns (pentru nonameID):

Nu toate dar majoritatea.

| Qwertyuiop1406 explică:

Update: iubitul meu m-a anuntat azi ca pleaca saptamana viitoare in Franta timp de un an

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Qwertyuiop1406):

Esti liberă sa ...cu vecinul de bloc.