|

Sunt impreuna cu prietenul meu de 5 luni. Am mai fost impreuna in trecut de câteva ori dar ne-am despărțit. Ironia sortii face ca ne-am reîntâlnit.

Am niște probleme acum: simt ca nu petrecem destul timp impreuna, ne vedem de 2 ori pe săptămâna și consider ca se pune prea des pe primul loc,ignorând dorințele mele. El spune ca ma iubește cu adevărat dar oricât as vrea sa îl cred, ceva din mine nu ma lasă.

Vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incearca sa ii propui sa va vedeti mai des sau intreba-l direct fara sa va certati: de ce nu va vedeti mai des? pana la urma daca el chiar tine la tine ar trebui sa iti dea o explicatie buna pentru asta si sa iti dovedeasca iubirea prin gesturi si timp acordat relatiei voastre.
Daca simti ca nu te iubeste, ai incredere in instinctele tale, de cele mai multe ori simtim adevarul si ne mintim ca nu e acolo, ai incredere in instinctele tale. nu are rost sa pierzi timp cu un om care nu vrea sa iti acorde timp si nu accepta sa fii pusa pe locul 2 de o persoana care pentru tine e pe locul 1 indiferent de situatie! succes, sper sa faci alegerea buna!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ii zici : vin pe la tine, te refuza? Sau daca ii zici : hai sa mancam in oras ca mi-e foame! Adica, tu ii propui si el refuza?

| a răspuns:

Bravo lui. Si eu fac la fel. Ma pun pe mine intotdeauna pe primull loc. Nimic rau aici. Inseamna ca se respecta. Din nou, bravo lui.

| explică (pentru OrdanKarris):

Dacă te angajezi intr-o relatie nu este foarte bine asa cum spui tu.
Trebuie sa ti cont și de persoana de lângă tine.