anonim_4396
| Anonim întreabă:

Sunt impreuna cu un tip de o luna, el e genul mai rebel si nu ii prea plac relatiile serioase. Vad ca ma place mult, se comporta foarte frumos si cativa prieteni spun ca se comporta cu mine diferit si ca ma iubeste cu adevarat ceea ce nu i se prea intampla lui, dar ei cred ca eu l-am schimbat si ca la mine e o exceptie.
Stau la 10min de mers pe jos de casa lui, dar de saptamana viitoare ma mut in afara orasului, la bunicii mei, cam la 10 minute in afara orasului de mers cu masina [vreo 7 km].
Ca sa ajung in oras trebuie sa iau microbuzul, scoala mea e aproape de el si deci am putea sa ne mai vedem inainte/dupa orele mele si in weekend-uri.
Nu am incredere ca relatia va merge, el e sigur ca ne vom mai vedea si vrea sa continuam. Eu nu am incredere ca nu ma va insela si oricat as discuta cu el daca chiar va vrea sa faca asta, o va face. In plus nu vreau sa ajunga relatia asta bazata doar pe sex, fiindca ne vom vedea mai rar si atunci o vom face, dar nu vreau sa vada doar sex in relatia noastra. Ma gandesc serios sa-i spun ca trebuie sa ne despartim cu toate ca stiu ca tine enorm la mine si-mi arata asta cu fiecare ocazie si eu il iubesc mult. Puteti sa-mi dati un sfat? Multumescsad

14 răspunsuri:
| Loredana96 a răspuns:

Salut! De ce renunti asa usor? Nu e bine ca nu ai incredere in el, trebuie sa crezi in el si el sa simta asta. Spune-i tot ce simti, spune-i temerile pe care le ai si comunica cu el pe tema asta, doar asa vei clarifica situatie.Nu renunta asa usor.Trebuie sa il intelegi, si sa il accepti asa cum e el..rebel.Poate cu timpul se va schimba.

| wolder a răspuns (pentru Loredana96):

Multumesc de sfat. Comunicarea sper sa rezolve problema. Nu vreau sa-l schimb. Vreau doar sa se poarte frumos, sa mearga intre noi si sa nu ma insele.

| Loredana96 a răspuns (pentru wolder):

Pai daca nu vrei sa-l schimbi, trebuie sa nu te plingi ca nu ai incredere in el.Tu TREBUIE SA AI INCREDERE IN EL.Si spui ca tine la tine, daca tine la tine cum crezi ca ar putea sa te insele? Asta e imposibil.

| wolder a răspuns (pentru Loredana96):

Vreau doar sa se comporte in continuare frumos cu mine, dar nu vreau sa-i schimb viata haotica si rebela pe care o are acum.
El ma accepta asa cum sunt, asta fac si el - il accept si nu ma deranjeaza cum isi petrece viata atunci cand nu e cu mine [atata timp cat nu ma inseala].
Fix cuvintele astea i le voi spune:,, Am incredere in tine ca daca ma iubesti nu ma vei insela!" Daca el va considera ca nu poate face asta totul se va termina...

| h3r a răspuns:

Probabil tu l-ai obișnuit cu sex...te-ai gândit?
Și nu tot ce zboară se mănâncă, sper să mă înțelegi.
Lasă până te muți, așa vei vedea dacă o să vă vedeți regulat sau nu, dacă o să-ți dea interesul sau nu.

| wolder a răspuns (pentru h3r):

Nu l-am obtinut cu sex. surprise
Au fost multe altele inainte de asta, asta a fost obtional, asa pentru ca eu am vrut.
Tineam enorm de mult unul la celalalt inainte sa o facem si am facut-o o singura data de curand!laughing
M-am gandit la varianta asta: sa astept sa vad cum merge, daca nu avem timp, daca el nu mai e interesat, daca e secretos, daca nu ma cauta -atunci ar fi semne ca trebuie sa se termine.

| Liliana1981 a răspuns (pentru wolder):

Ti-ai dat cel mai bun raspuns singura. Ar trebui sa-ti dai funda. Chiar, s-o putea?

| h3r a răspuns (pentru wolder):

Dar totuși, de ce crezi că nu o să vă vedeți? Nu e distanță mare și în plus, șanse sunt!
Rămân de părere că ar trebui să mai aștepți! Cum am mai spus, șanse să vă vedeți sunt.

PS, câți ani aveți?

| wolder a răspuns (pentru Liliana1981):

Nu se poatelaughing

| wolder a răspuns (pentru h3r):

Noi ne vedeam zilnic, stateam ore intregi impreuna, acum lucrurile se vor schimba si nu vom avea prea mult timp pentru noi.
Eu fac 17 ani peste 3 luni, el are deja 17 ani.

| Liliana1981 a răspuns (pentru wolder):

:-P

| h3r a răspuns (pentru wolder):

Mulți înainte!
Da, însă o relație implică și responsabilități!
Ce să zic, ai încredere! Nu te descuraja, vorbește serios cu el, fi sigură și așteaptă!

| wolder a răspuns (pentru h3r):

Multumesc de sfaturi

| h3r a răspuns (pentru wolder):

Nu ai pentru ce, eu sper să fie așa cum îți dorești tu, și mai ales, el să fie serios!