|

Sunt într-o relație de un an și 7 luni cu un băiat care a avut probleme cu drogurile, nervii și care m-a lovit, jignit foarte des. De curând s-a schimbat foarte mult și a început să-mi demonstreze ca ma iubește și nu vrea sa ma piardă. Problema este ca am început după atâtea dezamăgiri cu el sa ma atraga de un alt băiat care pare de nota 10.

Trebuie sa fac o alegere. Sa o iau de la capăt cu altcineva sau sa clădesc în continuare relația pe care o aveam? Nu știu ce sa fac, simt ca nu pot renunța la fosta relație și totodată îmi place și de acest băiat. Trebuie sa fac o alegere.

Va rog un sfat.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Sfatul meu e să-l părăsești cât mai repede pe iubitul tău. Sincer, mi-e foarte greu să cred că se va schimba, nu e imposibil, dar cred că ai îndurat destul. Și-a dat seama că poate să te piardă și acum face pe inocentul sau cum? Nu știu cum ai putut să-i permiți să te jignească, ba mai rău, chiar să te lovească... Dacă te-ar fi iubit cu adevărat, nu ar fi făcut asta niciodată. Despartă-te de el, pe viitor e posibil să fie și mai rău. Dacă te amenință sau ceva, spune-le părinților tăi, la poliție. Și încă un motiv pentru care ar trebui să te desparți de el (deși e foarte întemeiat primul) este faptul că ai început să-ți placă de altcineva. Poate nu strică să încerci să-l cunoști mai bine. Ar fi bine ca pe viitor relația asta toxică să-ți fie o lecție de viață, să nu mai permiți nimănui să-ți facă ce ți-a făcut el.
Mult noroc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Clytia):

:}}}} mi se pare k dai vina doar pe barbat, nu il apar sau ceva, Doamne fereste, sa i dea dumnezeu in cap ce i-a dat el fetei asteia, dar nu prea stim contextu in care s-a intamplat, plus faptul ca daca si ea il iubea pe respectivul nu intreba pe TPU cum sa procedeze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru LucanConstantin):

Într-adevăr, nu știm contextul, am răspund fix la ce a povestit aici această fată. Dar totuși, încearcă să empatizezi, pune-te în locul ei. Ai sta lângă cineva care te lovește și jignește des? Din moment ce a făcut asta, eu zic că îl iubește. Dacă aș fi fost în locul ei, l-aș fi lăsat demult... Deci nu cred că iubirea e problema aici.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

,, Lupul isi schimba parul dar nu si naravul'' si cam tot la fel se intampla si in cazul celor care au devenit dependenti de droguri si au un comportament violent, antisocial. In cazul tau alegerea poate fi doar UNA si BUNA. Se pare ca norocul ti-a surs si ti-a scos in cale un baiat care conform afirmatiei tale este de nota 10 fiindca are un comportament demn si te trateaza asa cum este normal intr-o relatie bazata de iubire si intelegere. Succes in viata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Norocul i-a scos in cale unul care PARE de nota 10. Problema cu dependentii de droguri e ca majoritatea au perioade cand revin la asta. Bine, in cazul ei poate ca omul chiar e curat 100%. Intrebarea e - ramii cu asta care a fost nemernic si e acum ok, si poate va ramane asa, sau te duci cu unul care e "perfect" pana la proba contrarie? Sincer, nu as putea raspunde.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fă ceea ce simți, dacă nu îl mai iubești lasă-l.
Însă dacă decizi să rămâi cu el iar el devine iar agresiv lasă-l. Nu sta cu cineva care dă în tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează