| RAY a întrebat:

Sunt pervers sentimental daca am vorbit cu o fata 2 ani mai mult prin glume si speram si eu la ceva, relatie reala sau macar sexting? De ce nu inteleg fetele nevoile noastre sexuale sau de o relatie?

51 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu esti. A fost ok big grin

| Naty1 a răspuns:

Nu e vorba ca nu va inteleg, dar tu ai spus ca vorbeati, nu ca va intalneati.Asa ce pretentii poti sa ai?
Dacă nu v-am intelege a-ti fi toti singuri si noi la fel.Nu ne-am mai reproduce si am sta toti pe masturbare.

| Mosotti a răspuns:

Nu esti pervers, ai fost necunoscator ca ai facut asta necunoscand cum sta treaba, ca daca stiai, nu mai sperai si stiai care e treaba sa nu pierzi timp. Stiai ce sa faci ca sa afli repede daca iese ceva sau nu.

Fetele intelege f bine nevoile ca si ele au aceleasi nevoi, doar ca daca nu plac pe acela, nu le intereseaza.

| Crissi99 a răspuns:

Cred că vă înțelegem, cel puțin încercăm. Dar pentru o relație e nevoie de mult mai mult...să fie acel ceva, reciproc, să cunoști persoana cât de cât, cu ale ei calități și defecte, să îți inspire încredere, siguranță...iar pe net trebuie să recunoaștem că lucrurile îs destul de fragile, ne putem da oricine, ne putem camufla minusurile, etc. Nu zic că nu ai putea cunoaște acea persoană specială pe internet, dar ideea este că majoritatea fetelor au (sau ar trebui să aibă) o atitudine mai rezervată. Și hai să o luăm așa, dacă tu îi ceri unei fete să vorbiți prin mesaje mai vulgar să zicem, din start îi ispiri că ai fi un simplu aventurier. Iar tu vrei ceva serios, nu?

| RAY explică (pentru Crissi99):

Nu criss, eu nu vb vulgar cu nimeni, doar stii asta, dar imi putea spune ca nu vrea nimic si asta e

Răspuns utilizator avertizat
| MateiFortnite72 a răspuns:

Eşti un handicapat