Întrebare recomandată | Nuamnumesrry a întrebat:

Sunt prieten bun de cam 4 ani cu o fata. Vorbim mult si iesim destul de des, ne intelegem foarte bine. Problema este ca eu am inceput in ultima vreme sa o plac. Ea momentan nu are o relatie. Ce ar trebui sa fac ca sa am sanse sa fiu cu ea si sa trecem de la prieteni la mai mult? Cum as putea sa ii arat ca o plac? Cam ce as putea sa fac sa ajungem sa ne sarutam si stuff like that?(amandoi avem 16 ani. Eu nu am prea mare experienta cu relatii.

5 răspunsuri:
| Ana1687 a răspuns:

In primul rand trebuie sa o faci și pe ea să te placă, asta daca nu o face deja
Altfel s-ar putea sa rămâi și fără prietenie, și fără relație.

| CosticăfugimistrețuCostică a răspuns:

Cumpără flori, bomboane sau ceva ți-se pare mai romantic și după poți sa o inviți la un suc sau să te plimbi undeva unde e mai fain și nu e aglomerat atunci spune-i că îți place de ea. Succes!

| 77antonia77 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi flori, sa faci gesturi mai "romantice", sa fii mai grijuliu, sa o iei in brate si sa ii propui candva sa iesiti undeva si atunci sa ii spui ce simti pentru ea.

| Alexandra10128 a răspuns:

Fi tu însuți, Las-o sa se îndrăgostească de tine asa cum ești! Fi simpatic cu ea, fă-o sa vadă ca e speciala pentru tine și ca ai ochii doar pentru ea. Chestia cu florile e cliseica însă dacă simțiți sa ii cumperi flori, fă-o, și încă ceva, fa doar ce simți! Bafta!