| Nuamnumesrry a întrebat:

Sunt prieten cu o fata de prin clasa a 6a si acum suntem a 9a si in aceeasi clasa. Pana in iarna nu eram chiar asa apropiati si nu vorbeam f mult insa din iarna am inceput sa vorbim mai des si sa iesim aproape in fiecare weekend. Noi acum suntem prieteni si ne intelegem foarte bine si as vrea sa trecem mai departe de stadiul de "doar prieteni". Cum as putea face asta? Am nevoie de sfaturi. Apropo, cand iesim si ne intalnim si cu alti baieti eu sunt singurul pe care il imbratiseaza cand ne vedem si la plecare. Ar putea fi asta un semn sau ceva?
Va rog sfaturi cum as putea sa fiu cu ea...

Răspuns Câştigător
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Nu te lua dupa frustrarile altora.Este varsta fireasca la care orice adolescent incepe sa aiba interes fata de sexul opus (sau acelasi sex, dupa caz).
Desigur, nu incurajez sexul la varsta asta, dar cand va veni momentul, indiferent daca va fi acum sau peste 1-2 ani, sa folositi prezervativul.Este singura metoda care va protejeaza si de sarcini nedorite, dar si de BTS.

Dar sa trecem la ce te intereseaza pe tine!
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa o inviti doar pe ea, fie in oras, fie acasa la tine, dar ideea este sa fiti doar voi doi, fara alti prieteni din grup.
Cel mai bine ar fi sa ii poti spune in mod direct cum te simti si ca doar prietenia ei nu iti mai este de ajuns, ca vrei ca relatia voastra sa evolueze pentru ca simti mult mai mult pentru ea decat ceea ce aveti in prezent.
Sau ai putea sa prelungesti imbratisarea pe care ti-o da de bun-venit, sa o iei de mana atunci cand iesi cu ea in parc, sa iti iei ramas-bun cu un pupic (de preferat pe obraz la inceput si daca nu esti foarte indraznet) si o imbratisare mai lunga si vezi cum reactioneaza.Desigur, a doua varianta se aplica tot daca iesiti la plimbare singuri.
Poti combina si ambele variante sau cum simti tu ca este mai bine pentru tine.

Exista sanse sa se concretizeze ceva si sa fie frumos, dar cand va veti desparti, se va rupe si prietenia.Sau se poate ca ea sa nu vrea mai mult si atunci e posibil sa nu va mai simtiti atat de confortabil unul in prezenta celuilalt dupa aceea.
Multa bafta!

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar putea fi asta un semn sau ceva?
Da este un semn, sau ceva.
Păi ești cu ea, sau nu?

| Impersonal a răspuns:

Lasa iubirile la 14-15 ani ca n-au sens. Ne vedem la 18 ani, cand vei fi poate mai maturat atat de viata cat si calit cu poftele existentiale.