| cristinaanamaria a întrebat:

Toata lumea in viata reala imi spune "lasa ca vei gasi altul" nimeni nu pricepe ca eu cand il vad pe el ma da cu totu peste cap, si nu am cum sa il evit ca il vad fara sa vreau mereu, eu vreau sa merg la manastrire acolo voi sta inchisa si sigur nu il voi vedea, poate asa ma voi vindeca in 15-20 ani ai mei nu accepta sa stau in manastire ca sunt singurul copil

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa cum patesc eu ca imi zic lasa ca iti vine si tie vremea dar uite trec peste vorbe si nu e nici o problema

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu cred ca esti obsedata de el si ar trebui cu siguranta sa mergi la un psiholog!

| fabiola a răspuns:

Ai pus caramizi multe in relatia ta, ai pus suflet, pasiune, daruire! Este normal sa nu poti darama aceste caramizi in timp scurt. Dar timpul le rezolva pe toate. Dar te invat ceva :nu lua decizii pripite, la suparare, din razbunare. Unele iti schimba viata nu chiar asa cum iti doresti in realitate.Lasa sa treaca un timp, sa se vindece ranile sufletului si apoi i-a decizii! Chiar daca iei decizii sa fii mandra de ele mai tarziu!

| clawdya_8655 a răspuns:

Bunasad
prima parte cu "lasa ca vei gasi altul", ai dreptate, si mie mi se zice la fel dar de fapt ei/ele nu stiu ce e in sufletul nostru.
si partea cu manastirea e doar o "prostie".
asa e daca suferi dupa un baiat, am trecut prin aceleasi situatii.
te gandesti la posibile variante ca sa nu il mai vezi
dar stii ce?
eu cu fostul la care tineam enorm si inca mai e ceva pentru el in inima mea, suntem colegi de clasa si sa stii ceva "eu cred ca uiti mai repede o persoana daca e pe langa tine", la mine a functionat.
elena, ai toata viata inainte, asta nu e ultima suferinta prin care vei trece, vor fi multe.
cu timpul il vei uita, asta e cel mai bun medicament.
bafta:*

| AlexAlex16 a răspuns:

Nu am inteles. El nu vrea sa fie cu tine? Daca nu inseamna ca nu te merita:p si trebuie sa continui sa traiesti nu sa fii suparata. Am avut si eu o problema asemanatoare si inca o am daca te uiti la intrebari, este greu dar putini inteleg.