| radmaria a întrebat:

Tocmai am un nou prieten, si nu sunt sigura de sentimentele lui pentru mine, gesturile lui sunt foarte romantice de gen ma mangaie pe fata, ma saruta pe frunte, imi saruta mana, si se uita continuu la mine happy, faza ii ca is 8 ani diferenta intre noi si din aia nu stiu ce sa cred thk happy Maria 17 anihappy

Răspuns Câştigător
| Amy90 a răspuns:

Buna,

Nu ai cum sa fi sigura de sentimentele lui dar fi sigura ca se simte f atasat de tine, nu stiu daca tine la tine ca la o sora sau ca la o eventuala prietena. Nu te arunca naiv in mrejele lui, incearca sa studiezi foarte bine gesturile lui. Iar daca se dovedeste ca intentiile lui sunt serioase poti sa iesi in nenumarate randuri cu el ca la urma urmei nu e o diferenta atat de mare. Numai bine! Take care!

9 răspunsuri:
| andreea_1536 a răspuns:

Cred ca suntem in aceeasi situatie, Identica.Si eu am aceeasi problema nu stiu daca tine la mine insa astept sa vad cum se comporta si il mai testez uneori... dupa parerea mea diferenta de varsta nu conteaza atat timp cat va iubiti.Incearca sa il cunosti si incearca sa vezi ce gandeste. Daca tu esti cea care vrea mereu sa iesiti impreuna si tu iei mereu initiativa atunci poti sa iti pui un semn de intrebare.
Si cu mine se poarta la fel, ma mangaie si din astea dar nu pot sa am deplina incredere in el pana nu va fi acem ceva care sa imi demonstreze ca tine la mine.Cuvintele rare ori coincid cu ce simte el, vorbesc in general.Ai grija :* pup

Cred ca suntem in aceeasi situatie, Identica.Si eu am aceeasi problema nu stiu daca tine la mine insa astept sa vad cum se comporta si il mai testez uneori... dupa parerea mea diferenta de varsta nu conteaza atat timp cat va iubiti.Incearca sa il cunosti si incearca sa vezi ce gandeste. Daca tu esti cea care vrea mereu sa iesiti impreuna si tu iei mereu initiativa atunci poti sa iti pui un semn de intrebare.
Si cu mine se poarta la fel, ma mangaie si din astea dar nu pot sa am deplina incredere in el pana nu va fi acem ceva care sa imi demonstreze ca tine la mine.Cuvintele rare ori coincid cu ce simte el, vorbesc in general.Ai grija :* pup.

Si cu mine se poarta la fel, ma mangaie si din astea dar nu pot sa am deplina incredere in el pana nu va fi acem ceva care sa imi demonstreze ca tine la mine.Cuvintele rare ori coincid cu ce simte el, vorbesc in general.

| Sallatiny a răspuns:

Nu lua decizii inainte de al cunoaste. Incearca sa il cunosti mult mai bine si dupa aceea sa iei hotarari importante.Nu te lasa dusa de val (sa te impresioneze doar gesturile). Incearca sa vezi cum e si pe dinauntru. Daca o sa va iubiti cu adevarat nu o sa se observe diferenta de ani.
Succes si sper ca te-am ajutat!:*

| teroristu_7134 a răspuns:

Blow him

| mariiia_4064 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate asa cum dragostea nu are varsta. ai rabdare si iti va fi din ce in ce mai clar ce simte pentru tine. daca tu il iubesti nu te indoi de el. dupa cum ai descris gesturile lui sunt dovada de dragostehappy nul judeaca pentru ca relatia nu va merge daca iti pui intrebarea ce simte el pentru mine? dar asteapta si vezi reactile lui in diferite situatii cand vei fi foarte suparata vei vedea cat de aproape va fi de tine, cand vei avea sa ii spui un lucru extraordinar ce ti s-a intamplat tie daca se va bucura pentru tine. iti vei da seama. cu timpul
succes>big grin

| Byby_6293 a răspuns:

Nu conteaza anii cati ani is diferenta intre voi atata timp cat va intelegetzi bine si toate merg asa cum ti-ai dori uhbatting eyelashes:*

ai gj d tine :X>big grin

| alexiarodrighez a răspuns:

Nu conteaza diferenta de varsta dintre voi important e sa afli mai multe lucruri despre el inainte sa-ti dai seama ca esti indragostita de el pentru ca mai tarziu o sa regreti in cazul in care te-a mintit...

PS:am o colega in aceaisi situatie e diferenta de vreo 13 ani intre ei insa inainte sa fie cu el sa interesat sa afle cat mai mult despre viata lui... e alegerea ta ce vei face...

| fatadebanigtta a răspuns:

Mah in dragoste si-n razboi totul e permis daca si uh il ubesti ci adevarat dc sa nu sati cu el chiar daca sunt 8 ani diferenta intre voi