Daca ia-i zis ca nu iti amintesti sa fi intalnit pe nimeni care sa-ti fie simpatic atunci la prima vedere pari sa ai pretentii prea mari de la acel cineva ceea ce ar speria orice barbat...
Parerea mea raspunsul cel mai bun ar fi fost: ba da, am intalnit cativa dar n-a fost sa fie, destinul ne-a despartit!
Fiecare are pretenții lui. Funtionam diferit dacă eram toți la fel ne-am fii plictisit!
Nu ai simțit niciodată o atracție fizică fata de cineva? Daca ești realistică îți dai seama care e frumos vs urat,fiind realist ești mai conștientă de ceea ce simți,desigur că când iubim nu știm ce se întâmplă cu noi,creierul o ia razna, rațional nu poți înțelege iubirea decât dacă spui că dopamina, serotina sunt la cote mari, nici eu nu știam ce e iubirea până când mă lăsat, am crezut că există fete serios și care nu preț pe fizic ))))) suferință doare prea puternic, nu merita sa iubești femeia
Pai asta e rolul vostru al femeilor sa nu ne lasati sa ne plictisim...
dar da, ai dreptate, nu suntem toti la fel!
Cam prea tras de par si mecanic raspunsul... Specific pentru AI, mna.
Daca il placi pe respectivul ii puteai spune: Am intalnit acum.Simplu, de efect.
"Eu m-am adresat asa: Eu nu ma bazez pe sentimente ceva nerealist imaginea proiecția care nu se va întâmpla și nu are loc.ci incerc sa descopăr omul dar nu ma las magulita de poveste poate fi adevărata sau nu doar el își susține propriul lui adevăr eu nu știu ce ar fi în spatele unei cortine sa zic relație între doi oameni nu pot trasa concluzi, fiindcă se pot omite detalii.
Dar la întrebarea lui i-am spus nu îmi amintesc, cu o paranteaza nu am simpatie."
Tu i te-ai adresat cu multa vorbarie, fara logica si fara sens.
Simpatia este un sentiment simplu: de a place pe cineva la prima vedere!
I-as spune ca eu ma indragostesc de calitatile morale ale unui tip si de ce iese din mainile lui daca e artist, dupa vad daca mi se pare simpatic (draguț).
gabriela întreabă: