In 2 saptamani nu cred ca a ajuns so iubeasca deci stausurile is de fantezie
.situatii asemanatoare? mdea
la mine a fost in felul urmator:
am fost cu el 10 luni si am plecat in localitate zicand ca plec pentru o zi si pana la urma sau facut 3 saptamani
si el ca baiat destept s-a gandit sa se combine cu alta(noi ne certaseram si ne-am despartit)si tot asa avea la status ca te iubesc si ca battman si eu nu i-am bagat niciodata statusurile in seama
ma mai afectau cei drept da nu i-am zis niciodata nimic.si dupa o luna mi-a zis ca sa ne impacam si etc...sa intors singurel cand eram mai mult ca sigura ca s-a terminat tot.
deci daca are de gand mai bine lasa-l pe el sa vina. ce rost are sa te rogi tu de el tinand cont ca mai are si prietena
baieti sunt mii si mii si mai ales dupa o rel de cateva saptamani sa te agati asa de unu care se pare ca nu prea te merita.nare sens
u faci km crezi.bafta:*
Intamplari asemanatoarE?![]()
Mda una.
Pai scumpo![]()
parerea mea. e sa ii spui "tu ai prietena.nu vreau sa fiu eu a 5'a roata de la caruta
"
sau ma rog cum consideri tu.
atunci cand va renunta la prietena lui si va continua cu avansurile.
ai putea sa-ti schimbi atitudinea
insa atata timp cat el are prietena si in acelasi timp filtreaza cu tine.
pff.![]()
sing care va avea de suferit vei fi tu.
sunt mii s mii de baieti![]()
nu te oprii la unul singur.
suntem la varsta la care trebuie sa cunoastem multi![]()
nu sa ne oprim la unul singur
si pe deasupra.care nu merita
Succes si ai grija!>
Buna!
. Nu cunosc cazul asa ca nu-ti pot spune multe, ceea ce pot sa-ti spun este ca e posibil sa-l atragi, si desi este cu fata aceea cand are ocazia sa-ti fie in preajma profita de lucrul asta.Ma mai gandeam la o chestie, dar spui tu ca n-ar fi, poate pune acele statusuri fara sa le simta, sau stiu pentru a te face geloasa, ca sa iti vada reactia, nu stiu.Cred ca cel mai indicat ar fi daca ai vorbi pur si simplu cu el si l-ai intreba cum stau lucrurile.Ideea e ca atunci cand vei auzi de la el ce si cum, va fi alta siguranta decat ceea ce citesti de la noi, nu-ti face griji doar intreaba-l, spune-i ceea ce simti si fa-l sa inteleaga ca te raneste facand anumite gesturi fara un fundament.Ai grija de tine!
Woai in situatia asemanatoare is si eu![]()
nici eu nu stiu ce sa mai cred ca se da la mine si din astea
eu incerc sa astept sa vad daca o sa mearga cu fostul lui prietena daca nu ii zic tot ce am pe suflet
incearca sa il uiti poate e mai bine daca char tine la B.
Uite parerea mea este urmatoare zilele astea suna'l si invita-l pe undeva prin parc... oriunde mai e inserat doar voi 2, j spune-i ca tu il plci ff mlt si ca il iubesti.etc(km vrei u) daca el spune ca mai simte ceva pentru tine. e ok intreaba-l pentru ultima data ori tu ori B. daca nu lasa'l in pace si pleaca daca nu e sigur pe el sig nu o sa te lase sa pleci, j toate o sa vina de la sine.
Dar daca incearca sa te sarute sau ceva de genu, nu il lasa pana cand te alege pe tine, j dupa in fata ta o suna pe B si ii da papucii! Bafta
... funda? da'mi un msg daca vrei sa faci chestia asta! cred ca asa e cel mai bine!:*
J app inca ceva... daca nu te alege pe tine, inkearka sa te comb cu altul si sa pari indiferenta!
bafta
Poti sa vorbesti cu el in acest timp in care e plecata aceasta "B" :d intreaba-l daca chiar este atras de tine sau daca isi bate joc. Daca isi dezvaluie sentimentele spune-i si tu ce simti. Pune-l sa aleaga intre tine si "B"! Daca vezi ca isi bate joc, nu-ti mai bate capu cu el si incearca sa gasesti alt baiat care sa te merite cu adevarat
pupp :*
raluca120 întreabă: