|

Va rog ajutati-ma, sunt baiat si sunt pe cale sa imi incep viata sexuala, am aproape 17 ani. Vreau sa stiu toate detaliile despre cum e prima data, cat o sa ma tina? O sa ejaculez pana sa intre penisul in vagin? Vreau sa stiu tot in cel mai mic detaliu, VA ROG TRATATI INTREBAREA INTR-UN MOD SERIOS, FARA MISTOURI, multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deci, pentru inceput dai 10 lei pe Sfantul Durex ( nu LovePlus, deoarece acestea se rup mai usor ), iar lucrurile vor veni de la sine ( apropo, vezi sa nu incurci gaurile big grin ). In legatura cu tinutul. Stii piesa celor de la SIMPLU: "O secunda si mi-a fost de-ajuns", in cazul tau cel mai probabil va fi: "Un minut si mi-a fost de-ajuns/Am dezbracat-o, in vagin i-am patruns/ Ne-am iubit pret de un minut/ Ce pacat ca nu a fost mai mult".

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai copile, daca este prima data, protejaza-te! Dupa aceea ai sa vezi ca totul vine de la sine daca santeti amandoi de acord sa o faceti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De unde sa stim noi cat o sa te tina pe tine?! Fiecare om e diferit. Unii ejaculeaza in doua minute, altora nici nu li se scoala de la emotii. Fii calm si nu-ti mai face atatea ganduri. Ce-o fi o fi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează