anonim_4396
| Anonim întreabă:

Va rog, cine a mai trecut prin asta sa imi dea un sfat. E putin cam lunga povestea, dar sper sa aveti rabdare. M-am daruit iubitului meu acum ceva timp, primul meu iubit, primul. El a mai avut relatii sexuale inaintea mea. Mi-a spus asta cand vorbeam la inceput si nu dadeam nicio importanta. El era ca oricare baiat cu care vorbisem inainte. Pupici, imbratisare si pa, nimic mai mult, nimic special. Ne intelegeam bine, am continuat sa vorbim, totul era ok, iar dupa 9 luni m-am daruit lui. Nu stiam sigur ce aveam in cap, pana atunci mi-am dorit sa fiu virgina pana la casatorie, aveam principii, voiam sa ma ofer celui cu care o sa raman toata viata, dar s-a intamplat. Am inceput sa-l iubesc nebuneste, sa-i simt prin emotii fiecare parte din el, fiecare atingere, mirosul lui. Mi-au trecut de multe ori prin minte imaginile in care el de fapt facuse asta cu altcineva. Ma durea acest gand. Am incercat sa uit, si am uitat. Nu, de fapt asa crezusem. Am vrut sa imi inving durerea asta si sa-l intreb daca a iubit pe cineva cu care a facut-o. Pe ultima cu care a facut-o l-a si cautat in ultimul timp, dar nu stiam pana aseara ca a facut-o cu ea. O cunosc, a fost ca o sageata in inima cand am auzit ca a facut-o cu ea. Nu ma compar cu ea, nu ma intereseaza persoana ei, am inteles ca e trecutul lui, si nu i-am reprosat nimic. Am inceput sa plang, incerc sa plang fara sa ma vada, pentru ca e trecutul lui si asta e. Plang pentru ca doare sa stiu ca a fost al ei, ca a intrat in ea, ca a facut ce face cu mine. Cum pot sa trec pe langa ea cu gandul ca ei au avut o relatie sexuala. Mi-e foarte greu sa trec peste. Da, stiu. Ma iubeste, il iubesc, ea nu o intereseaza, dar am imagini cu ei doi facand lucrurile acelea. Stiu ca au fost si nu se mai poate schimba nimic, dar mi-e greu sa accept. Iubesc cu tot sufletul si cel mai mic lucru ma raneste. Spune-ti-mi daca sunt o ordinara, care se gandeste numai la ea, spuneti-mi orice care sa ma faca sa trec peste imaginile si gandurile acestea.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ciudat... n-am mai auzit așa ceva, dar suntem așa de diferiți că nu mă miră.
Să spun că o vizită la psiholog ar fi deosebit de utilă? nu cred că o să mă asculți. Da' să știi că nu te mint.
Dacă nu reușești să determini care e CAUZA care te face să simți ceea ce simți față de relațiile lui anterioare, nu prea ai cum să o înlături și implicit să scapi și de gândurile cenușii.

| Emilian65 a răspuns:

Daca el te iubeste, nu te mai gandi la trecutul lui si vei vedea ca totul va fi bine.

| AdelaElena88 a răspuns:

Nu sunt specialist, însă la un moment dat sa știi ca si eu am refuzat sa fiu intr o relae cu un tip pentru ca aflasem ca a fost prieten cu beneficii cu o fata de joasa speță, și ca printre fostele partenere se numărau fete cu standarde extrem de mici.Cu toată acestea, am rămas amica cu respectivul. Probabil toate aceste gânduri vin de la o mica neîncredere în propria persoana, care se manifesta prin gelozie.Cum a spus și Mihai69, ar fi bine o vizita la psiholog.Nu este nicio rușine.Mult succes!