|

Va rog sa imi răspundeți repede am avut un contact sexual protejat dar mi e teamă foarte tare sa nu fiu gravidă. Ciclul meu este neregulat si mi-a întârziat. Luni la trecute nu mo s-a intamplat sa mai mi întârzie asa mult si in seara aceasta urmează să fac testul de sarcina ce as putea sa fac daca sunt? Mi e foarte mare fricaaa

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acum 59 minute | Biancasata explică (pentru Biancasata):
Eu am mai facut dar mereu protejat
Fiindca intotdeauna toate actele sexuale au fost intretinute doar protejat prin folosirea prezervativului, trebuie sa stii si in plus sa cunosti urmatoarele aspecte si informatii folositoare :
ROLUL SI ROSTUL PREZERVATIVULUI. In cazul in care actul sexual este PROTEJAT, indiferent de metoda contraceptiva folosita cu rol de a asigura protectie cum ar fi : prezervativ, ovule spermicide, plasturi hormonali, etc, are rolul si rostul lor este cel de a asigura GARANTIA ferma ca NU se poate forma o sarcina chiar daca sperma ajunge in vagin in urma unei ejaculari intentionate sau involuntare atunci cand sunt folosite pastilele anticonceptionale. Rostul efectiv al oricarei metode de protectie folosite este cel de a oferi barbatului posibilitatea sa ejaculeze in timpul coitului pentru a putea continua actul sexual fara ca acesta sa fie intrerupt inainte de pierderea completa a erectiei. In concluzie daca metoda de protectie contraceptiva folosita este sigura si adecvata in acel caz sperma poate fi ejaculata de barbati fara nicio retinere chiar si daca sexul este intretinut in zilele apartinatoare PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. Sperma poate fi ejaculata chiar si in timp ce este practicat actul sexual direct IN VAGIN sau IN PREZERVATIVUL montat corect pe penis fiindca intr-o asemenea situatie formarea sarcinii devine in proportie de peste 98-99% IMPOSIBILA.
Iar in privinta PREZERVATIVULUI trebuiesa stii ca acesta a fost inventat inca din antichitate si a fost si este folosit cu scopul
si rolul de a permite partenerilor de sex sa intretina contacte sexuale IN FIECARE ZI a ciclului menstrual (din prima pana in ultima zi), in zilele de menstruatie si/sau in zilele apartinatoare PERIOADEI FERTILE, altfel spus IN FIECARE ZI indiferent de perioada ciclului. Fiindca prezervativul ofera aceasta posibilitate, acesta este produs pe scara larga si este folosit de catre barbati exact din acest motiv si anume ca le permite acestora sa ejaculeze in prezervativ chiar in timpul sexului inainte de terminarea coitul, si cu toate acestea sa-si penetreze partenera in continuare pana in momentul in care scade erectia intratat de mult incat penisul devine impropriu continuarii sexului. In toate cazurile in care marimea prezervativului folosit este cea corecta aleasa deci se potriveste perfect pe penis, prezervativul va ramane intotdeauna intreg/intact pana la terminarea sexului. Chiar si daca penisul incepe sa-si piarda erectia, prezervativul va ramane bine fixat pe penis si nu va aluneca de pe acesta, astfel ca nici atunci sperma ejaculata in ea NU se va scurge afara pe langa inelul existent in capatul lui, astfel ca NU va exista nicio posibilitate de a se putea forma o sarcina. In concluzie se poate aprecia ca este cu totul IMPOSIBIL sa fii insarcinata. Neinceperea menstruatiei se datoreaza pur si simplu faptului ca ciclul tau menstrual este NEREGULAT si are lungimea de obicei diferita fata de ciclul menstrual anterior. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ii pentru prima data cand ai facut-o? Daca da, stai liniștită ca si mie mi-a întârziat aproape o săptămână.

| explică (pentru BAndreea12):

Nu e pentru prima data

| explică (pentru Biancasata):

Eu am mai facut dar mereu protejat

| a răspuns (pentru Biancasata):

Atunci nu stiu, probabil daca ai mai facut-o doar de câteva ori iti întârzie, nu stiu.