anonim_4396
| Anonim întreabă:

Va rog sa imi spuneti.Cum îi spun unei fete ca imi place de ea? Sunt mai timid, nu prea vb cu ea dar imi place foarte mult, ce s-o intreb si dupa cum să-i spun că imi place de ea?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca va cunoasteti si probabil ca si discutati intre voi cand aveti ocazia, in situatia ta este indicat sa-i transmiti pe un mijloc de socializare. prin scris tot ceea ce simti fata de ea in cazul in care NU ai ''curajul necesar'' ca sa-i declari iubirea ta in mod direct. In scris o poti intreba daca accepta sa iesiti impreuna la o plimbare fiindca iti doresti sa o cunosti mai bine. In mod sigur va intelege perfect situatia ta si in functie de raspunsul primit iti vei da seama daca i-ai castigat sau nu... inima. Curaj. Bafta. Succes!

| Andreeush a răspuns:

Nu îi spune chiar din prima clipă.
Încearcă mai întâi să te apropii de ea, vezi ce îi place, ce hobby-uri are.
Poți să o inviți la un film.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Fii tu însuți, nu mai fi timid! Subiectele de discuție vin de la sine, nu trebuie sa iti faci o lista cu ce sa o întrebi. Pur si simplu, prin gesturi, ii poti da de înțeles că o placi. Fii un gentleman cu ea, iar ea va aprecia asta de la tine! Numai bine!

| Emmmmmanuela a răspuns:

Salut, pur si simplu spune-i.ori o iei pe ocolite doar ca fetelor nu prea le place asta...ori ii spui direct. Fetele sunt mai timide decat baietii iar noua fetelor ne place ca baietii sa faca primul pas. Adica nu suntem genul sa facem misto(decat unele fac asta) bafta, sper ca te-am ajutat. Fundita?

| AjutatiCopii a răspuns:

Invit-o la un teddy

| AndyKun a răspuns:

Sunt antisocial, de asemenea depresiv, daca cumva arăți că nu ești deranjat sau supărat de către altă persoană, fata de care îți place te va observa, te va crede puternic, la mine a mers deci La Vânătoare! xD