| RAY a întrebat:

Voi mai credeti ca fetele iubesc sincer in ziua de azi?
ce anume iubesc ei la barbat? ca cica cand inseala barbatul ea e geloasa ca el imparte banii cu alta, cand se despart ea e cu altul in 2 saptamanii astea sunt studii, imi puteti un singur exemplu de fata care a plans din iubire mai mult de 2 saptamanii dupa o despartire ca eu n-am vazut asa ceva vreodata

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Eu nu cred ca exista studii care sa ateste faptul ca in x timp, o persoana trece peste o despartire. Unora le ia ani, altora le ia zile. Pur si simplu difera de la persoana la persoana!
O fosta buna prietena a plans un an dupa prietenul ei, dupa care s-a bagat cu prietenul lui cel mai bun laughing)
O alta buna prietena a suferit mult dupa baiatul iubit, dupa care intr-un final...a inchiriat o camera la hotel, a scris o scrisoare de adio, si a inghitit niste pastile. Era cea mai optimista persoana pe care o cunoasteam...si s-a lasat doborata de o dezamagire amoroasa. Sunt multe cazuri de acest gen, din pacate. Cum spuneam, depinde de la caz la caz.
Totusi, daca tu treci prin viata cu astfel de frustrari, si iti ocupi timpul cu analiza asupra gandirii femeilor, iti zic sincer, ca pierzi vremea de pomana. Poate chiar o sa lasi sa-ti scape sansa de a cunoaste o femeie adevarata. Eu cred ca omul (femeie sau barbat) iubeste sincer si profund, chiar si in ziua de azi.

| RAY explică (pentru RedheadOnTheRun):

Totusi, daca tu treci prin viata cu astfel de frustrari, si iti ocupi timpul cu analiza asupra gandirii femeilor, iti zic sincer, ca pierzi vremea de pomana.

va studiez nu e pierdere de timp am multe de invatat

. Poate chiar o sa lasi sa-ti scape sansa de a cunoaste o femeie adevarata

sigur ca imi scape o femeie adevarata eu vreau una ireala sincera si serioasa

| Daniellllll1 a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Condoleante.Inseamna ca (virgula) chiar l-a iubit cum rar vezi in ziua de astazi(indiferent ca esti fata sau baiat).Si da e adevarat ce-ai scris tu acolo.Din partea mea Funda.

9 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu prea frate, majoritatea sunt pe interes

| Mussette a răspuns:

De ieri si de maine. De azi nu. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general nu, nu cred ca fetele mai iubesc sincer intr-o relatie. Multi dintre noi suntem lasi si nu dorim sa ne dedicam mult unei persoane de frica suferintei pe care o simtim la sfarsit. De partea ambilor parteneri exista interese. Pana la urma, dorinta de intelegere, comunicare si atentie face ca un cuplu sa existe. Disparitia acestor lucruri face ca persoana in cauza sa sufere, iar pentru a-si reveni, nu poate scapa doar daca le regaseste in alta parte. Putine persoane pot rezista in suferinta, unele/unii aleg sa-si puna capat zilelor, altii aleg sa traiasca distrusi neputand sa mai aiba incredere in nimic un timp sau toata viata.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sa stii ca mi-a placut raspunsul tau, ti-as da funda dar deja am dato

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Multumesc! Nu-i nimic, nu sunt aici pentru fundite

| adriang95 a răspuns:

Sunt fete care sunt în stare să se despartă de actualul pentru că gândul la fostul încă o bântuie... (mi s-a întâmplat, dar am reușit să repar situația), deci da, există și cazuri în care o fată ține într-adevăr din suflet la un băiat

| RAY explică (pentru adriang95):

Stiu senzatia aia e aiurea