| bubblegum a întrebat:

Vreau sa-i trimit prietenului meu o ciocolata. El joaca baschet si are antrenamente si m`am gandit ca s`ar bucura sa se indulceasca un pic dupa antrenamente.sau de ce nu inainte si sa isi aminteasca de mine. Vreau sa ii dau ciocolata unui coleg de-a lui de antrenamente si el sa eu deie. Credeti ca se va bucura?big grin love struck mersiiii anticipat :*

6 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Da cred ca i-ar placea mult. o s avada ca te gandesti la elhappy. ataseaza-i si un biletel mai haios. o sa fie personalizatahappy

| paramore a răspuns:

Wow ce intrebarethinking acum eu ar trebui sa imi bat capul si sa ma gandesc dk o sa-i placa sau nu ciocolata? nci nu ma gandescoh go onbaietii nu prea sunt cu dulciurile, asa ca mai bine manc-o ulaughingsau o manca ala pe drumwinking

| ELD a răspuns:

Da, va vedea ca te gandesti la el. O idee excelenta:*

| Mihaic93 a răspuns:

Bun si ce ne zici noua? ne faci pofta, la asta nu te-ai gandit?

| Geo_6214 a răspuns:

Buna!
Cred ca se va bucura sa vada ca ti la el, dar ai grija sa nu ramana cu gandul la tine, iar apoi sa "o dea in bara" la baschet. Mai bine i-ai spune colegului tau sa ii dea ciocolata dupa antrenamente, ca sa fi sigura ca se va concentra la baschet si nu la tine.
Sa ai o zi frumoasa!

| ticu a răspuns:

Nuuuuu...depinde cat de matur ii...nui da nici o ciocolata. Poate se face d ras sau se simte jenat si nu o mananca. Dai cand esti numai u cu elwinking