| RobertIsAlreadyTaken a întrebat:

Acum o saptamana profului de mate i s-a parut ca stau pe telefon. Dupa ce am insistat si i-am demonstrat de nenumarate ori ca nu este adevarat m-a lasat in pace.
Fast-forward ieri cand ne-a dat test neanuntat din materie nepredata. A zis ca nu se trec notele deci am facut ce m-a dus capul. Azi ne-a dat acelasi test, pe care am stiut sa-l rezolv pentru ca il facusem acasa (a avut o a doua ora cand a dat testul initial dar a decis sa nu-l explice). Fix cand am terminat testul (eram pe drum spre catedra cu el) a plecat si a decis sa nu-mi mai ia testul. Ati zice ca e problema mea dar, dupa vreo 4 minute, un coleg s-a dus la el si i-a dat testul pe care acesta l-a acceptat. Este ultima saptamana de scoala in care se incheie mediile si nu mai am ora cu respectivul, ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Eu zic sa nu ameninți cu reclamația, vorbește cu profesorul respectiv și roagă l sa ți mai dea o șansă

| RobertIsAlreadyTaken explică (pentru Emma30555):

Nu mai am cand, sapt asta nu avem ore cu el si pana la finalul saptamanii ( din cate stiu ) trebuie sa avem mediile incheiate

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"a plecat si a decis sa nu mi mai ia testul"

asta e varianta ta dar a lui cum e?

"nu mai am ora cu respectivul, ce pot sa fac?"

lasă-l in pace, o să ai cu 1 notă mai puțin

| RobertIsAlreadyTaken explică (pentru sierra1):

Varianta lui este probabil ca am intarziat cu lucrarea, chiar daca stsia ca am terminat o la timp si urma sa i o dau dar a plecat fix cand eram cu lucrarea in fata catedrei. Ar fi fost vina mea daca nu accepta alta lucrare dupa 3 minute si daca nu proceda diferit cu alti colegi, pe care i-a rugat sa i dea lucrarea.
Acum zic ca o sa ne ouna nota pe asta lt ca trebuie sa ai minim 2 note si noi toti avem 1, pentru ca am dat 4 teste online si nu ne a trecut niciuna din note, in schimb ne a dat test in ultima zii de scoala cu el si acum nu am cum sa mai schimb o nota proasta in caz de mi o da.

| sierra1 a răspuns (pentru RobertIsAlreadyTaken):

Deh, baremul te timp, ce să-i faci? las că supraviețuiești tu

Răspuns utilizator avertizat