| Nimeni91 a întrebat:

Am aflat ca felul in care se deschid scolile depinde de 3 scenarii:verde, galben si rosu. Eu tot nu am inteles daca la scenariul verde merg toti elevii dintr-o clasa in acelasi timp la scoala, fara distantare sociala sau cu distantare sociala?
Voi ati aflat cum vor fi lucrurile in scoala voastra?

Răspuns Câştigător
| ella7emma a răspuns:

Din ce au zus pana acum, scenariul verde-toti elevi din scoala merg la cursuri, toti elevii dintr o clasa in acelasi timp, la fel ca anul trecut.
Scenariul galben- gradinita-clasele 0-4, 8 si 12 merg la scoala toti elevii in calsa in acelasi timp, clasele 5-7 doua saptamani in toti elevii aceeasi clasa si doua saptamani online.
Scenariul rosu-toti elevi fac ore online.
Pana incepe scoala s ar mai putea sa se schimbe, deci ar trebui sa fi atenta la ce se mai spune?❤

| ella7emma a răspuns (pentru ella7emma):

Ignora"?",pusesem un emoji

| Nimeni91 explică (pentru ella7emma):

Incerc sa ascult ce se spune in mediul online despre inceperea scolii si incerc sa ascult si declaratiile presedintelui, insa parca tot nu inteleg nimic, acum spun una, apoi neaga cu inversunare ca, ce a aparut public nu a fost spus de ei, asa cum a procedat si Monica Anisie de cele mai multe ori. Uneori am impresia ca nici nu au habar ce scot unii dintre ei pe gura.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ar putea afla cineva cand normele nici nu au fost hotarate inca?

| Nimeni91 explică (pentru suntserios):

Am intrebat, intrucat am aflat de la niste verisori ca scoala lor a decis ca se va deschide efectiv. Stiu ca nu e nimic batut in cuie, insa ei au spus ca daca asa va fi stabilit si nu se schimba nimic intre timp, la ei se va deschide scoala cu toti elevii in banci.
Apropo, presedintele a mentionat de aceste scenarii de redeschidere a scolilor.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Statz catinel. Mai discutam de asta peste o luna.

| Anonim a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ce peste o luna, că școala începe în 14 septembrie. Până după jumătatea lui august trebuie clarificată orice treabă.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca am fi intr-o tara civilizata, da. Astia sigur se vor hotari in ultimul moment. Plus ca efectiv nu stim cum va evolua epidemia si din ce aud s-ar putea sa nu fie deloc bine. Spitalele sunt cam pline, in maxim 2 saptamini s-ar putea sa inceapa sa ii bage la ventilatie doar pe aia care au sanse, restul o sa fie lasati sa crape ca niste ciini.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ar fi obligați să pună bănci de câte 1 cu distanțare între ele. Distanțarea asta nu am înțeles exact cât ar vrea ei să fie, dar să sperăm că măcar o să respecte ce-și propun și că nu o să ne trimită câte 30 în clasă de parcă totul ar fi normal. Că ei afirmă că cele mai multe școli sunt în planul verde după nr de infectări, dar cu spațiul cum rămâne? La noi majoritatea sălilor de clase au aproape 30 de elevi, cu plus și cu minus.

| Jokers666 a răspuns:

Amu inca este in dezbatere inca nu este un rezultat concret