|

Ar fi indicat sau nu indicat sa iau ore in particular (meditatii) cu acelasi profesor pe care il am la clasa?Argumente pro si contra?Multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Teoretic, este ilegal. Practic, se practică. Te sfătuiesc să faci doar dacă ție îți plac acei profesori și la clasă și consideri că ar avea ce să te învețe. Dacă vrei doar note mari sau pile, pierzi timpul tău și banii părinților tăi degeaba. Avantaj: Îl cunoști deja, nu trebuie să ‘testezi’ diverși meditatori necunoscuți până găsești unul cu care rezonezi.
Dezavantaj: Dacă află colegii tăi, orice va face sau va spune profesorul respectiv în privința ta la clasă vor interpreta că totul este așa pentru că faci meditații cu el.

| explică (pentru Alexandr1onnn):

Pot spune ca am o clasa relativ open-minded. Colegii sunt de treaba si cam gandesc rational, avand in vedere ca este cea mai buna clasa din liceu.

Profesoara este foarte buna. Intelegatoare si preda foarte bine. Profesoara de fizica, stie cum sa faca ora interesanta, mereu aducand acea frumusete a fizicii la ora. La fiecare lectie de teorie sunt printre colegii cei mai activi la ora. Problema a fost ca, deoarece era atat de intelegatoare, mereu imi gaseam scuze sa nu invat. Iar dupa un semestru deja a devenit o obisnuinta care s-a transformat intr-un 1 an jumate' de luat note pe "furat" (copiat, soptit etc).

Pana la urma cred ca am sa intreb profesoara daca ar fi dispusa sa accepte. Multumesc!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu, il incurajezi sa redea prost la clasa ca sa faca bani. Si nici nu au voie sa faca asta porcii. Si nici nu platesc impozite la meditatii.

| a răspuns:

Asta depinde de profesor. Sunt profesori care nu par buni in clasa dar la care intelegi foarte bine la pregatire (profitori) si profesori care explica bine atat in clasa cat si acasa.
Si mai sunt profesori buni de nimic-de care sa fugi.
Despre cei din prima categorie umbla vestea prin scoala/liceu de obicei. Poate cativa colegi de-ai dai iau meditatii in secret laughing. Iti dai seama usor care sunt aia pentru ca sunt preferatii in clasa, primii la tabla la ora respectiva, etc.
Eu as merge pe cei din categoria a doua, as da banii cuiva care chiar iubeste meseria pe care o are si imi arata asta atat in clasa(sau clasei lui)cat si la meditatii. Altfel va sti sa te motiveze, altfel va avea rabdare cu tine.

| a răspuns:

Chiar dacă nu înțelegi de la profesor încearcă să faci meditații cu el ptc. cand vine vorba de bani își va da silința. Dacă tot nu înțelegi încearcă cu altcineva. Eu personal am făcut numai cu profesorii mei de la clasa ca pana la urma ei stiu ce poti. Eu recomand sa faci cu profesorii tai si sa nu iti fie frica ca iti vor face favoritisme la ore ca nu o va face. Sper ca te-am ajutat! laughing

| a răspuns:

Dupa parerea mea nu este indicat pentru ca atata timp cat nu intelegi ceva de la el la clasa, ce rost mai are sa-l iei ca meditator, a, pentru note bune? Da, merita investitia, numai daca e din ala cu ochii numai dupa bani, dar ca sa inveti ceva, cauta-ti altul mai bun. Eu unul nu am avut nevoie de meditatori la viata mea, singurii care i-am avut au fost la engleza si matematica, la matematica cam 1 an si ceva iar la engleza cateva luni dar nu cu profesorii de clasa.

| a răspuns:

Contra: iti poate umfla notele la clasa pentru a ti multumii parintii( sa nu creada ca dau bani degeaba)
Pro: stie exact ce preda si iti poate explica iar la meditatii daca nu ai inteles la clasa dar eu zic sa nu faci cu profu cu carr faci si la clasa