| denisa5251717 a întrebat:

Buna! Am luat o nota destul de proasta la examen din cauza matematicii asa ca nu mai pot merge pe stiinte ale naturii.Ce credeti ca ar fi mai bine sa fac?
Sa ma transer de la liceul la care voi ajunge in alt liceu care are stiintele ale naturii (cu conditia de a nu ma integra atat de usor) sau sa continui acel liceu si sa fac meditatii la chimie si biologie pana la facultate si sa merg la facultatea de medicina?

Răspuns Apreciat de Editori
| dariarosu24 a răspuns:

Bună, Denisa! Din punctul meu de vedere, a face doar meditații (fără să studiezi în amănunt materiile care te interesează la liceul și profilul la care intri) nu este o soluție optimă. Îți va fi greu să ții pasul bazându-te numai pe pregătirea particulară. Îți recomand să iei în calcul varianta transferului, întrucât mi se pare o alegere mult mai favorabilă în ceea ce privește țelurile pe care vrei să le atingi. Cât despre acomodare, îți va fi mai greu la început, dar este la fel de probabil să îți priască mediul în care te vei integra și să apreciezi colectivul de elevi și/sau profesori. Bineînțeles, alegerea îți aparține, însă consider că merită să îți asumi anumite riscuri dacă asta te va ajuta să îți îndeplinești visurile. happy

1 răspuns:
| edit28 a răspuns:

Poti sa te duci la primul liceu si sa te transferi la stiintele naturii mai tarziu.

| denisa5251717 explică (pentru edit28):

Da, dar daca voi avea probleme de acomodare?

| edit28 a răspuns (pentru denisa5251717):

Asta depinde ce persoana esti. Tu te cunosti cel mai bine.