|

Buna. Am nevoie de o compunere de 10-15 randuri cu tema: ce parere aveti despre modalitatile la care recurg unele guverne pentru a atrage atentia asupra incalzirii globale? Si nu am nicio idee ce sa scriu...

Ma puteti ajuta? puppy dog eyes

Funda :*

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Faci teste...si eu l-am facut pe asta si am scis asta:" Modalitatea prin care guvernul din Nepal vrea sa atraga atentia asupra pericolului incalzirii globale nu este una destul de buna. Adica...vor merge in munti pentru a vedea topirea ghetarilor ceea ce nu este un lucru foarte bun pentru globul pamantesc.
Intr-un fel este un lucru banal sa vezi cum se topeste un ghetar din moment ce nu faci nimic in privinta asta, iar topirea rapida este periculoasa pentru ca se formeaza lacuri ce pot inunda asezarile invecinate.
Parerea mea este ca aceasta modalitate nu este decat o atentionare sau, mai bine zis, o reamintire despre incalzirea globala fara a se actiona intr-un fel sau altul. Urcatul pana la 5250 m inaltime nu este ceva foarte convingator pentru oameni spre a nu mai polua.
Opinia mea este ca oamenii care au mers pana pe Everest la acest summit, si-au pierdut vremea deoarece dupa ce au coborat de acolo, presupun ca nu s-au schimbat deloc in ceea ce priveste obiceiurile prostesti pe care le au, obiceiurile care duc la incalzirea globala."
Eu iau ore de romana si am facut asta la ore...singura.apoi mi-a corectat-o profa si mi-a dat punctajul maxim. Incearca sa faci singura sa nu mai cauti pe net deoarece la examen nu o sa ai TPU la indemana. De data asta te-am ajutat cu siguranta.de aici inainte zbate-te!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si altii ar avea vreo idee ce sa scrie daca tu nu ai?
mai bine ai munci si tu nitel! ca de aia e scoala, sa-ti faci temele singur, nu sa-ti dea cineva!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe foaie A4 merge in 10-15 randuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Satisfaction):

Daca tot faci teste ma poti ajuta la testul 21 unde zice sa fac o compunere despre caracterizarea lui stoica ...ma poti ajua plz?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intereseaza-te pe google despre incalzirea globala, despre implicarea guvernelor, formuleaza-ti o idee cum sa scrii si incepe, inspiratia si in timp ce scrii. eu as incepe cu o descriere a problemei, cine a atras atentia asupra problemei, ce guverne/tari au inceput primele sa ia masuri si ce masuri au luat(scrie si putin despre ce masuri a luat guvernul nostru in privinta asta, ex: icebergul adus de National geographic sau discovery channel(nu mai stiu) in zona universitatii(bucuresti) si in cate zile s-a topit asta a fost un mod de a atrage atentia asupra incalzirii globale). apoi cu o concluzie despre necesitatea alternativelor ecologice

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează