| Renatateta6789un a întrebat:

Bună! Am nevoie de puțin ajutor. Luni am dat simularea la romana, care a fost ușoară, insa, emoțiile si-au spus cuvântul. Ideea e ca am rezolvat decent subiectele per total, dar răspunsurile pe care le-am oferit la exercițiile 4 și 5 nu sunt cele din barem. Am observat ca în barem, după fiecare propunere de rezolvare scrie "etc", ceea ce ma face sa cred ca pot fi acceptate mai multe variante de răspuns. Unele persoane mi-au spus ca răspunsurile pe care le-am oferit sunt bune, dar altele spun ca ar fi trebuit sa scriu aceleași răspunsuri din barem. Totuși, mi se pare aiurea sa nu primesc punctajul atâta timp cât răspunsurile nu sunt greșite, în condițiile în care apare "etc" în barem. La ex 4 am spus ca actorii au acordat importanță publicului prin acțiunile lor (am formulat puțin mai diferit, dar vreau sa înțelegeți ideea), iar la ex 5 am spus ca muzica simfonica a creat o conexiune deosebita între autor și profesorul său și ca prin aceasta comunicau (nu am formulat exact asa, dar tot asa, ca idee + am depășit numărul de cuvinte). Păreri, va rog. Fără cuvinte răutăcioase.

1 răspuns:
| Gavril111 a răspuns:

Daca raspunsul tau coincide sau este asemanator cu cel din barem nu este nicio problema.