| antoniaanti1995 a întrebat:

Buna, am o problema cand trebuie sa invaț pentru scoala nu ma pot concentra destul sa pot retine repede ce pot sa fac sa invat mai rapid si sa rețin ceva.Va rog sa ma ajutați. Fundița!

Răspuns Câştigător
| Lavinia1 a răspuns:

Incearca sa iti pregatesti instrumentele din timp pentru a nu-ti pierde rabdarea atunci cand va trebui sa iti intrerupi studiul pentru a le aduce.Asigura-te ca te-ai odihnit si ai mancat cu 30 min inainte de a te apuca de invatat in acest fel nu iti va fi foame dar nici nu te va durea stomacul, nu vei fi obosita si nici buimaca dupa somn.Aeriseste camera, blocheaza orice sunet ce te-ar putea deranja(pe mine una linistea totala ma bruiaza asa ca imi pun muzca in surdina,poti incerca.)Aseaza-te cum iti este confortabil,in pat sau la birou,sa ai mereu langa tine un/o pahar/ceasca cu suc, cafea, ceai sau apa.Nu invata mecaic,incearca sa intelegi, vizioneaza, foloseste logica. Daca nu merge si nu merge incearca Memoplus costa 50 lei cutia, prodsul este eficient.Sucess!

| ioana12345 a răspuns (pentru Lavinia1):

Fi*
va*
orice*

| Lavinia1 a răspuns (pentru ioana12345):

Era 00:25 cand am raspuns, oricum ai dreptate!

3 răspunsuri:
| cosminnita a răspuns:

Ca sa inveti repede trebuie sa ai exercitiu...da in fin ori de cate ori iti pui in minte sa inveti si cel mai tampit lucru ti se pare captivan...ar fi mai usor sa inveti daca ai citi totu ca pe orice lectura(de exemplu o revista)