| Floydancingsaha a întrebat:

Azi m-a sunat un prieten vechi sa imi spuna ca a facut o prostie. De obicei ne sfatuim unul pe altul, dar de data asta nu am idee ce sa ii spun. Daca ma puteti ajuta voi. Ce mi-a spus el : Azi a avut un examen important, online. Și s-a panicat foarte tare, nu a mai stiut nimic așa ca a pus o problema care o avea la examen pe google, ca sa primească un răspuns cum ar trebui să o faca. A actionat așa la stres, fara gandire! Un alt coleg din altă clasa, cu care era el,, prieten", a gasit acea problema care a pus-o el si a spus cuiva de la el din calsa ce a facut. Menționând ca el a stiut ca prietenul meu a pus problema deoarece aparea numele lui acolo. Acum e in pericol să ia nota 1, din cauza aceasta daca acea persoana va spune profesorului ce a facut... Ce aș putea să ii spun? Dau funda! Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Anonim15032001 a răspuns:

Să-și asume asta și să nu încerce nicidecum să-l șantajeze pe cel care l-a văzut.
Se poate da încă o dată examenul, măcar că va fi pedepsit.

Își face întâi bine lui, apoi celorlalți dacă își asumă în totalitate greșeala.

10 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Din ce scrii tu, inteleg ca el nu stia sa rezolve problema si a cerut ajutor online, asa cum faceti voi aici. Adica sa-i rezolve altcineva problema. Asta nu o faci la stres, ci perfect constient. Nu ai cum sa-l mai ajuti acum.

| Floydancingsaha explică (pentru Anonim15032001):

Ideea e ca el a spus ca si acea persoana copia la teste, si ii scria lui sa il ajute si niciodată nu a spus nimanui... Ar trebui să fi facut la fel pentru el nu?

| Floydancingsaha explică:

Am uitat sa precizez ca persoana care stie copia la toate testele si chiar prietenul peu l-a ajutat cand a avut nevoie si ii scria la teste.

| Anonim15032001 a răspuns (pentru Floydancingsaha):

Au cap cat sa nu le ploua in gat.

| Anonim15032001 a răspuns (pentru Floydancingsaha):

Cum mă să copiezi la examen?
La ce te-ai aștepta? Să-l decoreze?

De ce nu s-a uitat înainte de examen, de ce nu a studiat înainte?

Să suporte consecințele și să nu mai repete. Nu e capăt de lume. Fiecare învață...

| Floydancingsaha explică (pentru Anonim15032001):

Mersi mult, o sa incerc sa il impac... In privinta la ce sa faca cu acel prieten care se poate sa il toarne si, si el copiaza la teste ce as putea sa ii spun. El se gandea sa il parasca si el la profesor... Asa sa ia impreuna 1

| Anonim15032001 a răspuns (pentru Floydancingsaha):

Contează să fii om integru.

Și să nu ai foarte mare încredere în cei care umblă cu șiretlicuri, la un moment dat nu i s-ar părea greșit să te înșele nici chiar pe tine.

| Floydancingsaha explică (pentru Anonim15032001):

Wow! Mersi, dai sfaturi foarte bune! Meriti funda din plin!

| Anonim15032001 a răspuns (pentru Floydancingsaha):

Cu drag happy