|

Bună,bună.Sunt clasa a 7-a. Aproape o termin si cum se tot apropie clasa a 8-a am tot mai mult in minte.Eu la materiile din care ar trebui sa dau evaluarea nationala, sunt praf.Dar praf.La modul ca, am tot lenevit in fața televizorului, calculatorului, telefonului si orice alt mijloc de care sa ma agat cat sa nu pun mana pe carte.In vara aceasta mi-am propus sa-mi bag meditator la ambele materii.Eu vreau sa dau la,, Colegiul National Elena Cuza'' Din Bucuresti.Pe profilul pedagogic.Cei care au trecut de Evaluarea Nationala si au trecut clasa a 9-ac um este sa ai colegi noi? Cum credeti ca ar trebui sa ma comport in prima zi? Adica, nu zic sa ma machiez strident, sa ma port ca o pitipoanca sau orice alte chestii de genul.Pentru ca eu sunt o fata timida la inceput.Nu cat sa ma ascund sub tufe cand vine un baiat sau o fata pe care nu-i stiu.Sunt o fata normala,nu prea suport chestiile fițoase, comportament la modul *nu vorbesc cu tine, nu esti de nasul meu, pa*.Ca atare, vreau sa stiu asa.Cum e treaba cu liceul in sine? Voi la ce liceu sunteti? Cum e sa fii intr-o noua scoala? Emotii mari, desi mai e un an si cateva luni.Trebuie sa recunosc ca trece anul asta ca si cum ai bate din palme.Deci,astept raspunsurile voastra cat se poate de lungi, cat sa imi creez o impresie si sa stiu la ce sa ma astept.Multumesc frummoos

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Anii de liceu nu ii vei uita niciodată. Eu zic sa nu iti faci griji in legatura cu evaluarea, este timp destul pentru invatat!
Liceul Elena Cuza este unul foarte foarte bun mai ales pe profilul pedagogic.
Iar în prima zi ti as sugera sa fii tu. asa cum esti. Sa nu te chinui sa nu faci vreo gafa. lasa oamenii sa te cunoasca fix așa cum esti tu.
Cei care te vor in viata lor si ca prietena te vor plăcea asa cum esti si nu vor încerca să te schimbe!
Anii de liceu si prieteniile din liceu nu se uita niciodată. iti spun asta sincer
Anul 3 la facultate si mi e tare dor de liceu...
Fundă?

| explică (pentru ioanalexandra345):

Multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: