| gabicyp a întrebat:

care sunt cele mai bune 10 carti de drama, dragoste sau politiste pe care le-ati citit?

7 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Bună
pentru cărțile polițiste încercă cele de Agatha Christie ( e cea mai bună scriitoare de cărți polițiste) sau de James Hadley Chase.
Dragoste și dramă : Adam și Eva,Pădurea Spânzuraților, Ion,Răscoala - Liviu Rebreanu, Memoriile unei gheișe - Arthur Golden, Maitreyi -Mircea Eliade, Dragostea nu moare (replică la romanul lui M. Eliade) - Maitreyi Devi, Femeia Nisipurilor - Kobo Abe, Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război - Camil Petrescu, Enigma Otiliei - George Călinescu, Cel mai iubit dintre pământeni, Moromeții (Vol1, Vol2)- Marin Preda.
Sper că ți-am fost de ajutor.

| Samson_Maria_1991 a răspuns (pentru LaLaura):

Pe ce site se pot descarca?)))

| LaLaura a răspuns (pentru Samson_Maria_1991):

Buna... eu nu le-am citit in suport electonic ci din carte (de la bibloteca orasului)
incerca pe acest site http://cartielectronice.blogspot.com/

| CartideCitit a răspuns:

O colectie de carti bune gasesti aici : http://www.cartidecitit.ro/Carti-Bune. Sau de aventura : http://www.cartidecitit.ro/Carti-Aventura; dragoste : http://www.cartidecitit.ro/Carti-Dragoste; Politiste: http://www.cartidecitit.ro/Carti-Politiste. Citeste recenziile si alege-ti cartile preferate. Lectura placuta!

| Adryana a răspuns:

Buna! Carti politiste nu prea am citit; mi-a placut totusi Sherlock Holmes. Drama, dragoste : Jurnalul unei iubiri - Nicholas Sparks, O plimbare de neuitat - Nicholas Sparks, Mizerabilii - Victor Hugo, Elevul Dima dintr-a saptea - Mihail Drumes, Pe aripile vantului -Margaret Mitchell, Nunta in cer - Mircea Eliade, Singur pe lume -Hector Malot, Glasul inimii - Taylor Bradford, Marile sperante - Charles Dickens, Panja de paianjen - Cella Serghi.

| lovem3 a răspuns:

rolling on the floor ce te face sa crezi ca am citit atateastraight face

| lily4 a răspuns:

Nu prea m.am axat prea mult pe cartile romantice, dar stiu una foarte buna de drama mihail drumes - invitatie la vals- am plans la cartea asta, am mai citit de drama, dar nu imi placaceau asa ca m.am lasat de ele insa stiu multe politiste foarte bune : capitanul apostolescu si inamicul nr 1. - nu mai stiu de cine era, dar cauta pe net, e o colectie intreaga de carti care incep cu capitanul apostolescu, mai e si cartea craciunul de poirot, cred ca e cea mai buna carte politista care am citit.o vreodata si o crima anuntata de agatha cristie ca si cealalta, in mare parte, cele mai frumoase carti au fost de ea, si nu trebuie sa ratezi nicio carte, sunt superbe, ti.as mai da exemple, dar am mai uitat de cand m
am inceput sa citesc carti paranormale, horror si de actiune sau SF. ar trebui sa incerci si tu, citste cartile harry potter, nu se compara niciun gram cu filmul sunt de milioane de ori mai bune, sau autorii Richlle Mead, Lily St. Crow, Ellen Schreiber si Rachle Caine, sunt absolut superbe! sper ca te.am ajutat