| Mihail01Johan a întrebat:

Buna Fraților!, am o veste sa va spun, una pe care nu am auzit-o niciodată ci doar de la niște cunoștințe de-ale mele!
Le-am întrebat despre viața de la țară fata de viața de la oraș, mai mult de atât le-am mai întrebat și de vocabularul de acolo și dacă este total diferit de vocabularul verbal de la țară, mai mult de atât, le-am mai întrebat și dacă există vreo posibilitate sa îți schimbi vocabularul verbal de la țară sau să îl înlocuiești cu cel la oraș, nu prea am știu despre aceste lucruri, mai concret și aș vrea să mă ajutați și voi daca se poate, mai mult sa îmi trimiteți niste Saitu-ri sau tutoriale despre vocabularul tau îmbunătățit și schimbat din zonele concrete de la țară și oraș!?

Va mulțumesc frumos Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre Atenție Dau Funda!?????

3 răspunsuri:
| Whitte a răspuns:

"Saitu-ri"? rolling on the floor
Nici eu nu stiu engleza, dar tu nici nu te obosesti sa vezi cum se scrie corect.
De ce crezi ca cei de la tara ar vorbi alta limba decat cei de la oras? Pot eventual folosi niste termeni pe care tu nu ii cunosti, pentru ca in orase nu sunt folosite acele obiecte.

| Mag33 a răspuns (pentru Whitte):

Site-uri, lasa ca-i bine si cum a scris el, tot ai inteles laughing
Pai asta tine de educatia pe care ai primit-o, nu difera asa de mult vocabularul de la oras cu cel de la tara, daca educatia a fost una foarte buna sa ai vocabular de oras, daca nu o sa folosesti si cuvinte taranesti preluate din familie.

| Mag33 a răspuns (pentru Whitte):

O sa*