| whoisalexandra a întrebat:

Buna, m-ar interesa ce salariu are un judecător stagiar și dacă se poate și salariul unui judecător pe măsura ce profesează din ce in ce mai mult. In special salariul net. Mulțumesc

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am auzit de "judecator stagiar" pana acum, pentru ca iti ia multi ani sa treci prin diverse stagiaturi de inceput, pozitii, examene de barou samd, ca sa poti ajunge in final judecator.
Salariul este in functie de anii de vechime si functia detinuta.

Tu termina intai scoala generala, fa liceul si invata pe rupte sa poti intra la facultate si mai vorbim peste 10-15 ani.

| whoisalexandra explică (pentru Violleta2022):

In toamna încep primul an de facultate la drept, de asta m-a interesat. Nu înțeleg de ce trebuie răspuns cu răutate la o intrebare inofenisvă.

| Violleta2022 a răspuns (pentru whoisalexandra):

Nu am raspuns cu nici o rautate, doar m-am mirat, fiindca nu am auzit de "judecator stagiar", dar stiu sigur ca dupa 4 anid e Drept faci 2 ani de stagiatura pentru profesia pe care o alegi, dai examenele de barou samd.

In ce priveste varsta ta, ma indoiesc ca ai intrat deja la vreo facutate, atata vreme cat pui intrebari diferite, despre cum se poate intra la o facultate si asa mai departe.

https://www.tpu.ro/utilizator/abwium/intrebari/

| whoisalexandra explică (pentru Violleta2022):

Dacă te uiți atent pe contul meu, o sa observi ca nu am adresat intrebari legate de admiterea la drept întrucât am trecut deja peste aceasta etapa. Cât despre judecătorul stagiar, stiu ca după terminarea celor 4 ani de drept și dupa examenul de licența in drept poți alege fie sa dai baroul, fie sa avansezi puțin mai mult și poți urma inm ul, unde dacă intri vei putea deveni judecător sau procuror. Se fac 2 ani de inm și dupa acei doi ani, dacă treci examenele de final, felicitări, esti judecător/ procuror stagiar timp de 3 ani.

| anonimuIl a răspuns:

Cât un RATAT TERMINAT pentru care statul nici case nu le mai dă.

https://www.hotnews.ro/......atilor.htm

| anonimuIl a răspuns:

Azi nu mai are nici o importanță sau valoare cuvântul - judecător.