| Ade4ever2389 a întrebat:

Buna! Maine si poimaine voi avea simularile judetene pentru EN,dar imi e putin frica,stau prost cu stapanirea emotiilor. Profesoarele au spus sa nu ne stresam,desi imi e frica,mai ales la mate, pentru ca stau cam prost cu geometria si nu stiu daca voi lua mai mult de 7 si ceva. Am si o profesoara care e totodata si diriginta mea si a spus ca daca cei buni nu luam peste 8, ne va pune sa invatam pana luam 10 si stiu cat e de muncit de la 7 si ceva la 10 si nu am voie sa ma stresez prea tare, pentru ca am ajuns la spital si nu vreau sa se repete.
Ce as putea face? Eu la mate stiu toate formulele, insa nu stiu sa le aplic pe problemele de la geometrie si nu mai pot ingrasa porcul in Ajun cu o gramada de probleme.
Cum sa nu am emotii? Mie de la ele imi e rau si imi tremura si pixul in mana.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"la mate stiu toate formulele, insa nu stiu sa le aplic ...Cum sa nu am emotii? "

Ade mamă, fă exerciții până te doare mâna. Sau pixu' - cum vrei tu!

| JohnnyBravo123 a răspuns:

Nu are rost să te stresezi, că nu contează la ce liceu intri! Dacă iei bacul, poți să te înscri la ce facultate vrei

| sierra1 a răspuns (pentru JohnnyBravo123):

Joni mamă, s-o crezi tu! ia intră tu la un nenorocit de tehnologic de la periferie și poți zice de pe acum: adio bac!

Sau știai asta?

| Frank51 a răspuns (pentru JohnnyBravo123):

Poate vrea să intre la un liceu de top, pentru anumite experiențe și oportunități, deci contează mult media de la evaluarea națională.

| angel6lust a răspuns:

Nu te mai stresa acum, e doar o simulare.
Ți-aș recomanda să mergi la psiholog să te ajute cu gestionarea emoțiilor înainte de examenul din vară.

| 9PM a răspuns:

Ia doua pastile de Sedatif PC, o sa îmi mulțumeștihappy