| Fghhhhi a întrebat:

Bună seara! Oare îmi puteți oferi informații în legătură cu liceele considerate "de top", din Cluj-Napoca, profil matematică-informatică (exemple: Emil Racoviță, Avram Iancu, Tiberiu Popoviciu, Onisifor Ghibu)? Menționez că sunt pasionat de matematică și de geografie și aș vrea să continui performanța și pe parcursul liceului. Sunt interesat de un liceu unde rezultatele elevilor se bazează pe munca profesorilor de la clasă și mai puțin pe cea a meditatorilor. M-aș bucura dacă mi-ați putea oferi exemple concrete, nu doar aspecte generale. Mulțumesc!

1 răspuns:
| CLaudia2812 a răspuns:

Bună! big grin

S-ar putea sa fiu putin subiectiva, insa as spune pe scurt urmatoarele:

- Popoviciu, recomand cu caldura. In special daca te intereseaza o cariera in IT. Informatica chiar se face calumea, profesorii sunt foarte ok, iar din punct de vedere al colectivului claselor, liceul chiar va fi chiar o perioada frumoasa.

- Balcescu, profesori buni insa metode relativ invechite de invatare. De asemenea, ca si in restul liceelor de centru (alaturi de Avram si Racovita) s-ar putea sa dai de tot felul de fitosi.

- Racovita, ma abtin, posibil sa gresesc, dar am auzit chestii destul de rele Desi profesorii ar fi buni, destul de multi au aere. Din pacate renumele liceului a ramas doar in "nume".

- Avram, ok I guess, dar si acolo au inceput figurile si parvenitismul unor profesori.